Hotell (661)

Resor till Asien

Antal hotell

Resor till Asien

Förenade Arabemiraten
Om du bestämmer dig för en resa till Förenade Arabemiraten kommer du inte bli besviken, här finns stränderna, lyxen, naturen och pålitlig sol, året runt.
Indonesien
Indonesien ligger i Sydostasien och består av uppemot 17 000 öar, varav de största är Sumatra, Java, Sulawesi, Borneo och Nya Guinea (de två sistnämnda är dock bara till hälften indonesiska). Landet är med sina 240 miljoner invånare det mest folkrika muslimska landet i världen. Indonesien bjuder på allt från storslagen natur med vulkaner, djungler och paradisstränder till myllrande storstäder, billig shopping och ett fantastiskt nöjesliv.
Japan
Ett besök i Japan är en förtjusande vandring mellan ytterligheter. Här samsas tusenårig historia med det hypermoderna. Besök templen med sina ofta urgamla traditioner, och fortsätt sedan till en karaokebar för en betydligt mer jordnära upplevelse. I Japan väntar tusen upplevelser på den nyfikne resenären, och japanerna själva är ofta mer än villiga att visa och förklara sitt land och dess egenheter.
Kina
I Kina förändras allting i en oerhört snabb takt. Boka själv en resa till Hong Kong och upplev en bländande blandning av öst och väst, och missa inte den vackra naturen på de omgivande öarna. Hongkong är en kosmopolitisk stad med orörd natur och kulturella traditioner från både öst och väst. Hong Kongs huvudområden är Hong Kong Island, Kowloon Peninsula och New Territories. Här finns tillräckligt att se och göra under en spännande resa på ett par dagar eller ett par veckor.
Malaysia
I Malaysia möter du Asiens alla ansikten: färgsprakande marknader, några av världens högsta byggnader, världens äldsta regnskog, myter, legender och vita paradisstränder där palmerna kastar ljusgrå skuggor i den finkorniga sanden. Prisnivån är låg och malayerna själva är kända för sitt vänliga bemötande och sina varma leenden.
Maldiverna
Maldiverna är ett semesterparadis utan dess like med kristallklart vatten, palmer som vajar och de vackraste stränderna du kan tänka dig.
Thailand
Thailand är ett av vår senare tids mest älskade charterresmål, och ändå är känslan av exotism och nyhetens behag bevarad. Fortfarande kan du hitta resor med en egen pärlvit strand, frodig natur och kultur som både bjuder in och förtrollar. Du möter mångfald och generositet. Här finns resor med plats för både solsemester, öde paradis, kultur, fantastiska smakupplevelser, heta nätter i storstadsdjungeln och spännande äventyr. Vi erbjuder också kombinationer av olika resmål – allt för att du ska hitta din drömsemester.
Vietnam
Nu bubblar Vietnam av liv! Landsbygdens risfält böljar i vinden och hela landet väntar på att utforskas. Under förra århundradet var Vietnam mest ett begrepp i nutidshistorien. Men efter drygt 30 år av fred har landet öppnat sig mot världen, och stränder, vattenfall, regnskog och städer väntar på att ta emot den. Här hittar du unik kultur – från de flätade konformade hattarna och kvinnornas långa skjortklänningar (ao dai) till dockteater, bronstrummor och jadesmyckade pagoder. Och ett kök som erövrat världen!
Sri Lanka
Välkommen till Sri Lanka, med tusenårig kultur, frodig natur, färgstarkt folkliv och milslånga stränder. Globetrotter erbjuder flera olika resmål, från hamnstaden Galle i söder till stränderna vid Negombo, strax norr om huvudstaden Colombo. Vilket resmål du än väljer kan du räkna med inbjudande stränder, god mat och spännande utflykter bland kryddodlingar, ädelstenar och storslagen natur. Väljer du att resa med Ving kan du resa året runt, och eftersom du flyger reguljärt bestämmer du själv när du ska åka och hur länge du ska vara borta.