Hotell (92)

Resor till Förenade Arabemiraten

Om du bestämmer dig för en resa till Förenade Arabemiraten kommer du inte bli besviken, här finns stränderna, lyxen, naturen och pålitlig sol, året runt.

På bara drygt sex timmar flyger du till Förenade Arabemiraten, sju små och relativt självständiga emirat på den arabiska halvön. Här får du en lugn och trygg semester, med nästan garanterad sol. Med Globetrotter kan du välja mellan fem olika emirat; Dubai, Ras Al Khaimah, Abu Dhabi, Fujairah och Ajman. Namnen kan låta som tagna ur en saga, men verklighetens emirat är moderna städer, med flera topputrustade hotell, härliga stränder och välsorterade varuhus. Det är framförallt den höga servicenivån och den glänsande finishen du kommer att minnas efter ett besök.

Antal hotell
Dubai är resmålet för alla. Oavsett om du vill sola vid poolen, shoppa loss, uppleva ökensafari eller till och med åka skidor är denna exklusiva stad helt rätt för dig.
Jumeirah Beach
Jumeirah Beach har Dubais bästa strand och världens lyxigaste hotell, Burj al Arab. En resa hit är perfekt för dig som vill sola och bada men samtidigt uppleva storstadspulsen i Dubai.
Bur Dubai
Bur Dubai ligger i den äldre delen av Dubai, och det återspeglas bland annat i arkitekturen, kulturen och folklivet.
Deira
I Deira blandas traditionella souker med moderna varuhus i Dubais äldre centrum, och här finns boenden med lägre priser än i övriga Dubai.
Downtown Dubai
Downtown Dubai är perfekt för dig som vill uppleva det största och bästa av Dubai, bland annat världens högsta byggnad och världens största shoppingcenter.
Jebel Ali
Jebel Ali är ett semesterresmål i Dubai, där du kan njuta av sol bad och avkoppling på stranden och ändå ha nära till storstadspulsen i Dubai.
Fler resmål i Förenade Arabemiraten
Ajman
Välkommen till Ajman, det minsta och kanske lugnaste av de Förenade Arabemiraten. Globetrotter erbjuder två lyxhotell vid stranden, till priser som verkligen tål jämförelse.
Ras Al Khaimah
Res med Ving till Ras al Khaimah och njut av härliga, barnvänliga stränder och vacker natur.
Fujairah
Res till Fujairah och njut av ett härligt strandliv på den arabiska halvön.
Abu Dhabi
Abu Dhabi är en storstad som är perfekt för en semesterresa tack vare dess vackra strand, exklusiva shopping, beundransvärda sevärdheter och färgstarka kultur.

Sök din resa