Våra olika resor
Vilken typ av resa är du ute efter?

Hos Globetrotter hittar du allt från kortare weekendresor till längre jorden runt-resor. Vi har mer än 50 års erfarenhet av att skräddarsy resor över hela världen. Boka några av våra färdiga paket online eller ta kontakt med våra erfarna reserådgivare så hjälper de dig att välja rätt semester. Trevlig resa!

Sol- och badresor

Sol & bad

Aruba, Seychellerna eller Langkawi? Här har vi samlat våra bästa sol och bad resmål. Och det bästa är att du alltid kan komma till solen oavsett årstid här hemma. Viket resmål väljer du?

Cityresor

Cityresor

Paris, London, New York, Barcelona eller Bangkok? Hos Globetrotter hittar du storstäder för alla smaker, och du bestämmer själv när du reser och hur länge du vill vara borta.

Drömresor

Drömresor

Här har vi samlat massor av inspiration för din drömresa. Vad sägs om en rundresa i Sydafrika, Galapagosöarna eller en resa till Brasilien med Iguassu & Amazonas?

Jorden runt

Jorden runt

Drömmer du också om att resa jorden runt? Våra erfarna reserådgivare hjälper dig att skräddarsy din jorden runt resa med de stopp som just du vill göra.

Lyxtåg

Lyxtåg är själva sinnebilden av forna dagars eleganta resande då det var en livsstil lika mycket som ett sätt att ta sig fram.

Safaris

Safaris

Vi på Globetrotter har lång erfarenhet av resor till Afrika och hjälper dig gärna med flyg, boende och safari. Välj mellan 3,4 eller 6 dagars safari i Kenya och Sydafrika.