resor till hela världen - hitta din resa

Vart vill du resa?

Hos Globetrotter hittar du allt från kortare weekendresor till längre jorden runt resor. Våra erfarna reserådgivare hjälper dig att välja rätt semester. Trevlig resa!


Sök via karta

Sök via karta
Klicka och zooma
Sol & bad

Sol & bad

Aruba, Nice eller Langkawi? Här har vi samlat våra bästa sol och bad resmål. Och det bästa är att du alltid kan komma till solen oavsett årstid här hemma. Viket resmål väljer du? Läs mer om kryssningar över Atlanten.

City & Weekendresor

City & Weekendresor

Paris, London, New York, Barcelona eller Bangkok? Hos Globetrotter hittar du storstäder för alla smaker, och du bestämmer själv när du reser och hur länge du vill vara borta. Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Drömresor

Drömresor

Här har vi samlat massor av inspiration för din drömresa. Vad sägs om en rundresa i Sydafrik, Equador med Galapagosöarna eller en resa till Brasilien med Iguassu & Amazonas? Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Jorden runt

Jorden runt

Drömmer du också om att resa jorden runt? Våra erfarna reserådgivare hjälper dig att skräddarsy din jorden runt resa med de stopp som just du vill göra. Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Lyxtåg

Lyxtåg

Globetrotter erbjuder fyra olika tågresor, i Afrika, Asien och Europa, samtliga med den elegans och omsorg om detaljerna som kännetecknar ett äkta lyxtåg, från det bländvita linnet i kupeérna, till de noggrant utvalda vinerna i restaurangerna. Läs mer om kryssningar till och från Kanarieöarna.

Safaris

Safaris

Vi på Globetrotter har lång erfarenhet av resor till Afrika och hjälper dig gärna med flyg, boende och safari. Välj mellan 3,4 eller 6 dagars safari i Kenya och Sydarfika. Läs mer om kryssningar över Atlanten.