Kryssningar i hela världen - hitta din kryssning
Kryssningar i hela världen - hitta din kryssning

Vart vill du kryssa?


Vilken är din drömkryssning? Hurtigruten, en flodkryssning på Donau eller en klassisk kryssning över Atlanten? Här har vi samlat massor av inspiration för att hjälpa dig hitta den kryssningen som passar dig. Globetrotter samarbetar med en mängd olika rederier av olika stil och karaktär. Välj mellan allt från flärdfyllda lyxkryssningar till mindre segelfartyg och kryssningar som passar barnfamiljer.

Trevlig resa!


Globetrotter Magazine

Globetrotter Magazine är äntligen här!

Klicka på bilden för att läsa vår nya inspirationstidning. Läs om vårt stora utbud av rederier och spännande resereportage. Här hittar du inspiration till din nästa resa.

Beställ hem Globetrotter Magazine - GRATIS!

Globetrotter Magazine

Våra bästa erbjudanden

Här finns det något för alla, välj mellan kryssningar i klasserna bra, bättre och bäst. Om du hellre stannar på land finns också något för dig.

Se våra bästa erbjudanden!

Välkommen ombord

Livet ombord
Hur känns det att kryssa?

Lyxkryssningar All Inclusive

Lyxkryssningar All Inclusive
Läs mer om våra lyxrederier
Kryssningsberättelser

Tillsammans har vi varit nästan överallt!

Är du nyfiken på hur det är att kryssa med ett visst rederi? En viss rutt? Här samlar vi våra medarbetares egna kryssningsberättelser. Kika in för lite inspiration inför din nästa kryssning

Läs våra kryssningsberättelser

Boka online

Det är lätt att boka online

I vårt stora utbud har vi ett ett antal rederier som du kan boka online - när du vill. Inte nog med detta, vi har även ett nästan obegränsat utbud av både sol- och cityresor. Vart går din nästa resa?

Till onlineutbudet

Nischade kryssningar

Atlanten & transatlantiska kryssningar

Kryssa över Atlanten

Det finns någonting nostalgiskt och magiskt över uttrycket ”att korsa Atlanten. Just nu har vi otroligt förmånliga priser på kryssningar från Europa till Florida via spännande och intressanta hamnar. Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Flodkryssningar i Europa & Asien

Flodkryssningar i Europa & Asien

Att flodkryssningar på kort tid blivit så populärt är inte konstigt. Ett bättre och bekvämare sätt att se och uppleva mycket på kort tid finns inte. Fartygen gör oftast flera stopp varje dag som kan inkludera allt från shopping till vinprovning, museum och konserter. Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Östersjön & Norska fjordarna

Östersjön & Norska fjordarna

Intressanta och vackra kryssningar finns även på nära håll. Fördelen med att välja en Östersjökryssning eller en kryssning längs Norges kust är att de oftast utgår från Stockholm eller Köpenhamn vilket gör resan både billigare och bekvämare i sin helhet. Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Expeditionskryssningar

Expeditionskryssningar

Följ med till några av jordens mest avlägsna platser. Upplev regnskog, exotiska öar, storslagna landskap och spännande djurliv. Med på resan finns ett team av experter, som ornitologer, geologer, historiker och biologer, som föreläser och guidar dig på plats. Läs mer om expeditionskryssningar.

Jorden runt

Jorden runt

Alla drömmer väl någon gång om att resa jorden runt och det är svårt att tänka sig ett bekvämare sätt än ombord på ett kryssningsfartyg. En kryssning är ett prisvärt och omväxlande sätt att se världen. Här är vardagen långt borta och du gör precis så mycket eller så lite som du vill. Läs mer om att kryssa jorden runt.

Övriga kryssningar

Övriga kryssningar

Drömmer du om att utforska Alaska eller att segla jorden runt? Eller varför inte kryssa i norra Australien? Här har vi samlat alla våra kryssningar för dig som vill göra en annorlunda kryssning. Läs mer om kryssningar över Atlanten.