Säkerhet och krisberedskap Globetrotter

Våra ägare


Nordic Leisure Travel Group

Globetrotter är ett varumärke inom Nordic Leisure Travel Group, Nordens ledande resekoncern. Koncernen har sina anor ända tillbaka till 1956 då den första verksamheten startade.

Globetrotter grundades 1967 och fungerar idag som en självständig del inom Nordic Leisure Travel Group, med en hög grad av specialisering och stor kompetens i att arrangera just exklusiva och unika reseupplevelser över hela världen.

Genom att ingå i Nordic Leisure Travel Group drar man nytta av skalfördelarna att vara en del av en nordisk resekoncern som säljer cirka 1 325 000 resor i de nordiska länderna och därmed har en marknadsandel på omkring 31%, samt omsätter mer än 15 miljarder kr.

Nordic Leisure Travel Group har 2 starka huvudägare, i form av norske Petter Stordalens ägarbolag Strawberry Group och Altor, ett av Nordens ledande riskkapitalbolag som leds av Harald Mix.

Nordic Leisure Travel Groups svenska reseverksamhet är medlem i branschorganisationen Svenska Resebranschföreningen, SRF, och ställer alla nödvändiga resegarantier till Kammarkollegiet.

Tillbaka till om Globetrotter