Jorden runt
förverkliga din dröm
kryssa jorden runt
kryssa Jorden runt - Vi bjuder på flyg och transfer!

Alla drömmer väl någon gång om att resa jorden runt och det är svårt att tänka sig ett bekvämare sätt än ombord på ett kryssningsfartyg. En kryssning är ett prisvärtLäs mer och omväxlande sätt att se världen. Här är vardagen långt borta och du gör precis så mycket eller så lite som du vill. Kort sagt, det finns massor att göra men inga måsten.

Här har vi valt ut rederier som erbjuder kryssningar jorden runt, men du kan även välja den delsträcka som passar dig bäst. Vi bjuder på flyg när du bokar hela jorden runt till ett värde av max 5.000:- per person.

Dölj

Sök bland alla våra kryssningar

Här kan du hitta kryssningar över hela världen med hela 26 rederier. Pris baseras på enbart kryssningen samt för två personer. Priserna är indikativa och kan förändras, slutgiltigt pris får man vid kontakt med Globetrotter. För att boka vänligen ring oss på 08-506 115 00 eller mejla info@globetrotter.se.

Rio de Janeiro
Costa Cruises 2019 fr. 108.880:-

Standard: 3+
Kryssa jorden runt med fartyget Costa Luminosa. Här väntar vällagad italiensk mat, professionell service och varm sydeuropeisk atmosfär. Smokingen kan du lämna hemma om du så önskar, passagerarna klär sig snyggt efter eget tycke och smak, utan formella krav.

Läs mer här

Costa Cruises
Costa Cruises 2020 fr. 132.790:-

Standard: 3+
Kryssa jorden runt med fartyget Costa Deliziosa. Den livliga sydeuropeiska atmosfären, mat med inspiration från Italien och mixen av passagerare ger dig en känsla av att vara någonstans i Sydeuropa. Inredningen på Costas fartyg är lekfull med inspiration från Italien.

Läs mer här

SLUTSÅLD
MSC Magnifica
MSC Cruises 2019 fr. 111.899:-

Standard: 3+
MSC Cruises första jorden runt kryssning 2019 blev en riktig succé och sålde slut i rekordfart.

Läs mer här

MSC Magnifica
MSC Cruises 2020 fr. 125.150:-

Standard: 3+
Moderna fartyg för hela familjen och mat med inspiration från Italien, låter det trevligt? Då ska du titta närmare på MSC Cruises som snabbt blivit populärt. MSC Cruises är Europas snabbast expanderande rederi och känt för sina moderna och nya fartyg.

Läs mer här

Black Watch
Fred Olsen Cruise Line 2018/2019 fr. 145.790:-

Standard: 3+
Söker du något mindre fartyg med brittisk känsla och intim atmosfär har du hittat rätt. Fred Olsen besöker pittoreska hamnar dit de större kryssningsfartygen inte tar sig. Servicen är personlig och det är lätt att få kontakt med andra passagerare.

Läs mer här

Fred Olsen 2019/2020 fr. 182.240:-

Standard: 3+

Fred Olsen är omtyckt för att de har just mindre fartyg som alla har sin personlighet och mycket fartygskänsla. Fartygens storlek gör det lätt att hitta ombord och det är lätt att få kontakt med medpassagerare och besättning.

Läs mer här

P&O Cruises
P & O 2019 fr. 116.290:-

Standard: 4
Anrika P & O Cruises grundades redan 1837 och är därmed världens äldsta passagerarrederi. P & O har genom tradition, erfarenhet och god service behållit en sann kryssningsanda, samtidigt som de moderna inslagen har ökat. Här finns därför något för alla smaker.

Läs mer här

P & O Cruises 2020 fr. 118.390:-

Standard: 4
Världens äldsta passagerarrederi, P&O Cruises, bjuder på en klassisk kryssningsupplevelse på alla de sju haven.

Läs mer här.

Cunard
Cunard 2019 fr. 172.770:-

Standard: 4+
Här är stämningen lika anrik som när man startade detta engelska rederi år 1840. Afternoon tea, klassiska konserter och galakvällar med bal är något du upplever här. Njut av det klassiskt brittiska och internationella köket med högsta servicenivå

Läs mer här

Cunard 2020 fr. 162.480:-

Standard: 4+
Cunards kryssningsfartyg är byggda för många dagar till havs och det finns mycket att göra ombord.

Läs mer här