förverkliga din dröm
kryssa jorden runt
Kryssa Jorden runt - Vi bjuder på flyg!

Alla drömmer väl någon gång om att resa jorden runt och det är svårt att tänka sig ett bekvämare sätt än ombord på ett kryssningsfartyg. En kryssning är ett prisvärtLäs mer och omväxlande sätt att se världen. Här är vardagen långt borta och du gör precis så mycket eller så lite som du vill. Kort sagt, det finns massor att göra men inga måsten.

Här har vi valt ut rederier som erbjuder kryssningar jorden runt, men du kan även välja den delsträcka som passar dig bäst.

Vi bjuder på flyg när du bokar hela jorden runt till ett värde av max 5.000:- per person.

Dölj

JORDEN RUNT 2021

Costa Cruises

Standard: 3+
Costa Deliziosa besöker 47 hamnar i 30 olika länder med många stopp i Afrika och Sydamerika. Den livliga sydeuropeiska atmosfären, mat och inredning med inspiration från Italien ger en härlig stämning ombord.
Läs mer här

MSC Cruises

Standard: 3+
MSC Poesia kryssar till Grenada, Panama, Hawaii, Fiji, Sydney, Manila och Tokyo för att nämna några av alla de spännande platser. Stämningen och servicen ombord har en sydeuropeisk touch, det finns gott om aktiviteter till havsdagarna. Läs mer här

Fred Olsen

Standard: 3+
Kryssa med Black Watch till bla. Kuba, 9 olika öar i Söderhavet, Australien och Sri lanka. Fartygen är mindre med brittisk känsla och intim atmosfär. Du besöker ofta mindre och pittoreska hamnar.
Läs mer här

P & O Cruises

Standard: 4
Uppskattar du brittisk atmosfär och högklassig underhållning kommer du trivas på Arcadia. Genom tradition och god service upplever du en sann kryssningsanda. Du besöker Amerika, Oceanien, Asien och Europa.
Läs mer här.

Cunard

Standard: 4+
Cunard har två drottningar på långresa år 2021. kryssningsfartygen är byggda för många dagar till havs. Besök fem kontinenter med Queen Victoria eller fyra kontinenter med Queen Mary 2.

Läs mer här

Princess Cruises

Standard: 4+
Princess Cruises är ett av världens största rederier. Besök sex kontinenter, 46 hamnar i 29 länder. Ombord finns ett stort utbud av restauranger, aktiviteter och underhållning.
Läs mer här

Seabourn

Standard: 5+
Lite mindre fartyg, mycket lyxigare kryssningar. På Seabourn Sojourn är sviterna välutrustade och det mesta ombord ingår i priset. Denna resa är vår längsta jorden runt kryssning på 141 dagar. Du får besöka många stop i Söderhavet, Australien, Asien och Afrika.

Läs mer här

Regent Seven Seas

Standard: 5+
Med Regent´s fartyg Seven Seas Mariner kryssar du med All Inclusive där mat, dryck och utflykter i varje hamn ingår. Stämningen är avslappnat elegant och frihet ett ledord. Måltiderna är en upplevelse i sig. Du besöker Sydamerika, Nya Zeeland, Australien, Asien och Europa.

Läs mer här

JORDEN RUNT 2022

MSC Cruises

Standard: 3+
Den 9 december öppnar försäljningen för jorden runt 2022 med MSC Poesia.
Upptäcka 43 fantastiska destinationer i 24 olika länder under den 117 dagar långa resan. Du besöker många hamnar i Sydamerika och Australien.
Läs mer här

Costa Cruises

Standard: 3+
Vill du kryssa med italiensk stil är detta rederi rätt val. Costa Deliziosa besöker 53 hamnar i 30 olika länder med många stopp i Sydamerika, Söderhavet och Asien.
Läs mer här

Cunard

Standard: 4+
Besök fem kontinenter 22 länder och 30 hamnar med Queen Victoria. Klassiskt afternoon tea och festliga galakvällar tillhör upplevelserna ombord på Cunard.

Läs mer här

Oceania Cruises

Standard: 4+
Oceania Cruises är rederiet med fokus på detaljer. Vill du kryssa till spännande resmål, njuta av mat i toppklass och förstklassig service så är detta rederi rätt val för dig. På denna 180 dagar långa resa besöker du 5 kontinenter och 91 hamnar.
Läs mer här

Regent Seven Seas

Standard: 5+
Detta är inte en resa ett helt varv runt jorden men en väldigt unik resrutt. Med Regents fartyg Seven Seas Mariner kryssar du med All Inclusive där mat, dryck och utflykter i varje hamn ingår. Stämningen är avslappnat elegant och frihet ett ledord. Måltiderna är en upplevelse i sig.
Läs mer här