Kryssa jorden runt 2017

Jorden runt och längre exotiska kryssningar

Alla drömmer väl någon gång om att resa jorden runt och det är svårt att tänka sig ett bekvämare sätt än ombord på ett kryssningsfartyg. En kryssning är ett prisvärt och omväxlande sätt att se världen. Här är vardagen långt borta och du gör precis så mycket eller så lite som du vill. Kort sagt, det finns massor att göra men inga måsten.

Här har vi valt ut rederier som erbjuder kryssningar jorden runt, men du kan även välja den delsträcka som passar dig bäst. Fler rederier och rutter tillkommer under februari månad.


Jorden Runt med Costa Cruises

Costa Cruises 2018

Betyg:3,5

Kryssa jorden runt med fartyget Costa Luminosa. Här väntar vällagad italiensk mat, professionell service och varm sydeuropeisk atmosfär. Smokingen kan du lämna hemma om du så önskar, passagerarna klär sig snyggt efter eget tycke och smak, utan formella krav.
Läs mer.

Jorden Runt med Fred Olsen

Fred Olsen Cruise Line 2018

Betyg:3,5

Söker du något mindre fartyg med brittisk känsla och intim atmosfär har du hittat rätt. Fred Olsen besöker pittoreska hamnar dit de större kryssningsfartygen inte tar sig. Servicen är personlig och det är lätt att få kontakt med andra passagerare.
Läs mer.

Jorden Runt med MSC Cruises

MSC Cruises 2019

Betyg:3,5

Moderna fartyg för hela familjen och mat med inspiration från Italien, låter det trevligt? Då ska du titta närmare på MSC Cruises som snabbt blivit populärt. MSC Cruises är Europas snabbast expanderande rederi och känt för sina moderna och nya fartyg.
Läs mer.

Jorden Runt med P & O 2018

P & O 2018

Betyg:4,0

Anrika P & O Cruises grundades redan 1837 och är därmed världens äldsta passagerarrederi. P & O har genom tradition, erfarenhet och god service behållit en sann kryssningsanda, samtidigt som de moderna inslagen har ökat. Här finns därför något för alla smaker. Läs mer om Jorden Runt 2017.

Jorden Runt med Cunard 2018

Cunard 2018

Betyg:4,5

Här är stämningen lika anrik som när man startade detta engelska rederi år 1840. Afternoon tea, klassiska konserter och galakvällar med bal är något du upplever här. Njut av det klassiskt brittiska och internationella köket med högsta servicenivå. Läs mer om Jorden Runt 2017.

Kontakta oss

Ring Globetrotter
08-506 115 00

Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17

Starta chatten

Res aldrig oförsäkrad

Res aldrig oförsäkrad
Varför reseförsäkring?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Missa inga erbjudanden