Förverkliga din dröm

Kryssa jorden runt
Kryssa jorden runt - Vi bjuder på flyg!
Alla drömmer väl någon gång om att resa jorden runt och det är svårt att tänka sig ett bekvämare sätt än ombord på ett kryssningsfartyg. En kryssning är ett prisvärt och omväxlande sätt att se världen. Här är vardagen långt borta och du gör precis så mycket eller så lite som du vill. Kort sagt, det finns massor att göra men inga måsten. Här har vi valt ut rederier som erbjuder kryssningar jorden runt, men du kan även välja den delsträcka som passar dig bäst. Vi bjuder på flyg upp till 5.000:- per person när du bokar hela jorden runt.

JORDEN RUNT 2022

Är du intresserad av en jorden runt-kryssning med ett annat rederi än de som finns här? Vänligen kontakta oss på 08-5061 15 00 eller info@globetrotter.se

MSC Cruises

Standard: 3+
Upptäcka 43 fantastiska destinationer i 24 olika länder under den 117 dagar långa resan. Du besöker många hamnar i Sydamerika och Australien.
Läs mer här

Costa Cruises

Standard: 3+
Vill du kryssa med italiensk stil är detta rederi rätt val. Costa Deliziosa besöker 53 hamnar i 30 olika länder med många stopp i Sydamerika, Söderhavet och Asien.
Läs mer här

Fred Olsen Cruise Lines

Standard: 3+
Fred Olsen är omtyckt för att de har just mindre fartyg som alla har sin personlighet och mycket fartygskänsla.
Läs mer här

Cunard

Standard: 4+
Besök fem kontinenter 22 länder och 30 hamnar med Queen Victoria. Klassiskt afternoon tea och festliga galakvällar tillhör upplevelserna ombord på Cunard.

Läs mer här

Oceania Cruises

Standard: 4+
Oceania Cruises är rederiet med fokus på detaljer. Vill du kryssa till spännande resmål, njuta av mat i toppklass och förstklassig service så är detta rederi rätt val för dig. På denna 180 dagar långa resa besöker du 5 kontinenter och 91 hamnar.
Läs mer här

Regent Seven Seas Cruises

Standard: 5+
Detta är inte en resa ett helt varv runt jorden men en väldigt unik resrutt. Med Regents fartyg Seven Seas Mariner kryssar du med All Inclusive där mat, dryck och utflykter i varje hamn ingår. Stämningen är avslappnat elegant och frihet ett ledord. Måltiderna är en upplevelse i sig.
Läs mer här

Jorden runt 2023

Vi uppdaterar med flera rederier nedan löpande som jorden runt-kryssningarna öppnas för försäljning. Är du intresserad av en jorden runt-kryssning med ett annat rederi än de som finns här? Vänligen kontakta oss på 08-5061 15 00 eller info@globetrotter.se

2023

MSC Cruises

Standard: 3+
Följ med på MSC Poesias jorden runt-kryssning 2023 som tar dig till flera spännande och exotiska platser.
Läs mer här

2023

Regent Seven Seas Cruises

Standard: 5+
Detta är inte en resa ett helt varv runt jorden men en väldigt unik resrutt som tar dig från Miami till Barcelona. Här är en jorden runt-kryssning för finsmakaren.
Läs mer här