Hotell (550)

Resor till USA

I USA är allting stort – så också avstånden. Ett gott råd är därför att inte kombinera för många platser och hotell på en och samma resa. Väljer du östkusten är ett bra tips att kombinera några innehållsrika dagar i New York eller Washington med sol och bad i södra Florida. På västkusten väljer många att upptäcka San Francisco med omgivning och bila kustvägen ner till Los Angeles, besöka drömfabriken Hollywood och njuta av Kaliforniens avslappnade strandliv. Kort sagt – kombinera klokt, så får du ut mer av det väldiga landet "over there".

Antal hotell
Florida har verkligen något att erbjuda för alla smaker. Eller vad sägs om Miami Beach, Art Deco, South Beach, 800 golfbanor, glamouröst nöjesliv, Ocean Drive, Everglades, Disney World... Att Florida dessutom kallas "The Sunshine State" är inte undra på. Här är klimatet en dröm och stränderna milslånga, vita och palmklädda.
Clearwater Beach
Stränder i toppklass och ett stort utbud av nöjen, restauranger och aktiviteter. Clearwater Beach passar dig som vill ha det bästa av det mesta.
Fort Lauderdale
Längs kanalerna i Fort Lauderdale, "Floridas Venedig", ligger de exklusiva villorna på rad. Här njuter du av lyx, underbara stränder och högklassig shopping.
Fort Myers
Till Fort Myers reser du om du vill ha en semester med fokus på lugn, ro och vackra stränder. Med Globetrotter kan du bo på ett av Floridas bästa familjehotell.
Key West
Key West är Florida med en västindisk touch. Res med Ving till en riktig juvel som ständigt lockar till sig nya gäster.
Miami Beach
Miami Beach är en av världens populäraste badorter. Här finns allt, från fantastiska South Beach, via art deco-distriktet till nöjen och shopping i världsklass.
Orlando
Orlando är mer än bara Disney World, här finns också härliga stränder, fantastisk shopping, utmärkta restauranger och ett stort antal sevärdheter.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island är ett exklusivt resmål med storslagen natur, härliga stränder och en stämning som i hög grad påminner om Karibien.
Hawaii är själva definitionen av en drömsemester. Ingen annanstans vajar palmerna lika förföriskt och ingen annanstans vajar de över lika paradisiska stränder.
Honolulu
Honolulu är ett av de absolut mest kända resmålen på Hawaii. Här njuter du av en paradissemester på världsberömda Waikiki Beach.
Maui
Hawaiis näst största ö Maui är en tropisk paradisö med några av världens finaste stränder. Med Ving bor du dessutom riktigt bra.
Östra USA
New York
New York är ett av Globetrotters populäraste resmål. När du reser hit med oss kan du välja mellan fler än 60 hotell med riktigt bra lägen i flera olika stadsdelar.
Chicago
Chicago är en av USA:s häftigaste städer. Se den från ovan, från vattnet och gör en utflykt till den gamla svenskbygden.
Washington
Vita huset är kanske världens mest berömda byggnad, men Washington har mycket mer att erbjuda än så.
Boston
Välkommen till Boston, en av USAs äldsta städer. Här bjuds du på spännande historia, grönskande parker, god mat och en vacker, promenadvänlig stadskärna precis vid havet.
Västra USA
Las Vegas
Världens största spelstad Las Vegas behöver knappast någon närmare presentation. När du reser med Globetrotter kan du bo på berömda Caesars Palace.
Los Angeles
Kändisspana i Beverly Hills, surfa på Venice Beach, lyxshoppa på Rodeo Drive och strosa i legendarernas fotspår i Hollywood – allt detta kan du bara göra i Los Angeles.
San Francisco
San Francisco är en perfekt semesterstad. Ta en cykeltur över Golden Gate-bron, färjan till Alcatraz eller spårvagnen över de branta kullarna mellan glasskyskrapor och vackra viktorianska hus.

Sök din resa