Hotell (136)

Resor till Karibien/Centralamerika

Antal hotell

Resor till Karibien/Centralamerika

Antigua
Antigua är en riktig paradisö. Här finns inte mindre än 365 stränder, en för varje dag på året. De flesta består av kritvit sand och är skyddade från vinden, så på Antigua får du en avkopplande sol- & badsemester som få resmål kan mäta sig med. När du reser med Globetrotter till Antigua väljer du själv avresedatum och hur länge du vill vara borta. Du kan välja mellan flera bra och bekväma hotell som passar både när ni reser med familjen eller på tu man hand.
Aruba
Den karibiska pärlan Aruba är ett riktigt drömresemål, och här kan du njuta av total avkoppling vid turkosblått vatten på några av världens vackraste kritvita stränder.
Barbados
Barbados i Små Antillerna är en liten ö med rik historia och karaktäriseras av paradisstränder, turkosblått vatten och en genuint karibisk atmosfär.
Curaçao
Willemstads pastellfärgade hus som finns på UNESCOs världsarvslista i kombination med kritvita vackra stränder och dykvänligt vatten gör Curacao till ett perfekt resmål för en solsemester.
Dominikanska republiken
Dominikanska Republiken förvånar med sina kontraster. Å ena sidan har du de kilometerlånga, guldgula sandstränderna, vajande palmer och välordnade hotellanläggningar där turismen är både utbredd och välutvecklad. Å andra sidan har du små ensliga byar, tät skog, höga berg och porlande vattenfall, som bara väntar på att bli upptäckta. Här finns alltså utrymme både för soldyrkare och äventyrare.
Kuba
Med Globetrotter reser du med reguljärflyg till Kuba. Du kan välja både huvudstaden Havanna och badorten Varadero där vi valt ut bra hotell med All Inclusive. Dessutom kan du bo i Santa Maria del Mar, som ligger vid havet bara en halvtimme med taxi från Havanna. Ska du resa med familjen? Ta en titt på vårt Family Garden-hotell Sol Palmeras på stranden i Varadero. Här finns gott om plats och mycket att göra för både stora och små.
Puerto Rico
Puerto Rico är en del av USA, med spanska rötter och utmärkta förbindelser med resten av Karibien på någon av de kryssningar som utgår härifrån. Du kan lika gärna njuta av den koloniala atmosfären i gamla San Juan, som du kan koppla av i solen på Piñones-stranden eller kanske besöka något av de salsaställen som finns överallt. Eller menade du Puerto Rico på Gran Canaria?
St Martin/St Maarten
Välkommen till St Martin och St Maarten, en ö med två länder, härliga paradisstränder och bortåt 400 restauranger att välja bland. Med Globetrotter kan du välja när du ska resa och hur länge du ska vara borta - även om sommaren.