Hotell (108)

Resor till Afrika

Antal hotell

Resor till Afrika

Gambia
Det mest solsäkra resmålet i hela Vings värld. Men det lilla landet i Västafrika bjuder på mer än sol och bad.
Kenya
Savanner, stränder och safaris. I Globetrotters Kenya väntar en semester fylld av sol och upplevelser.
Mauritius
Mauritius är en riktig paradisö med vita och mjuka stränder, turkost vatten, härlig grönska och livliga korallrev.
Sydafrika
Allt fler upptäcker Sydafrikas mångfald, med allt från kaotiska storstäder till ändlösa sandstränder, böljande vingårdar, fantastiska golfbanor och ett fascinerande djurliv som de flesta av oss bara upplevt på tv. Lägg därtill klimatet, maten, servicen, människorna och den minst sagt behagliga prisnivån. Sydafrika ger dig oslagbara upplevelser. Globetrotter har ett brett program som täcker det mesta.
Tanzania
Tanzania är ett mycket vackert land som är förmöget på det typiskt afrikanska, såsom djungler, nationalparker och djurrika savanner. Flera av kontinentens största sjöar sträcker sig in i landet, och i norr kan man beundra Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Den långa kusten mot Indiska Oceanen ger Tanzania en speciell prägel, och strax utanför ligger paradisön Zanzibar med sina vita berömda stränder. Kombinera sol och bad med spännande safaris på fastlandet. Oförglömliga upplevelser, det lovar vi.
Seychellerna
Res med Globetrotter till Seychellerna och njut av en drömsemester vid några av de bästa stränderna i världen. Seychellerna består av 115 öar och har en hisnande vacker och orörd natur. Här finns också ett klimat som är behagligt året om. Med Globetrotter kan du resa till fyra av de absolut mest fantastiska öarna: Mahé, Praslin, La Digue och Denis Island . Du kan dessutom kombinera resmålen och på så vis få det allra bästa av det allra bästa.