Hotell (12)

Resor till Seychellerna

Res med Globetrotter till Seychellerna och njut av en drömsemester vid några av de bästa stränderna i världen. Seychellerna består av 115 öar och har en hisnande vacker och orörd natur. Här finns också ett klimat som är behagligt året om. Med Globetrotter kan du resa till fyra av de absolut mest fantastiska öarna: Mahé, Praslin, La Digue och Denis Island . Du kan dessutom kombinera resmålen och på så vis få det allra bästa av det allra bästa.
Oavsett vilken av Vings fyra öar du väljer kan du se fram emot stränder i absolut världsklass och en semester med fokus på avkoppling. De allra flesta av våra hotell ligger på eller nära stranden och med promenad- eller cykelavstånd till det mesta du kan tänkas önska. Nöjesutbudet är inte särskilt stort, men det är heller inte därför du bör resa hit. Turismen är reglerad, därför kan du se fram emot en unik möjlighet till en egen plats på stranden och att få göra det du vill i din egen takt. Invånarna är mycket gästvänliga och hjälper dig gärna att hitta till öarnas alla guldkorn.
Antal hotell

Resor till Seychellerna

Seychellerna
Res med Globetrotter till Seychellerna och njut av en drömsemester vid några av de bästa stränderna i världen. Ving är en av de största arrangörerna av resor till Seychellerna, hos oss hittar du ett varierande utbud med priser som passar för alla. Du kan välja mellan allt från lite enklare hotell till rena lyxanläggningar, de flesta direkt på eller alldeles intill stranden och med promenad- eller cykelavstånd till det mesta du kan tänkas önska. Oavsett vad du väljer kan du se fram emot en prisvärd lyx som är någonting utöver det vanliga.
Mahe
Upplev Seychellernas huvudö Mahé med Globetrotter. Njut av några av världens vackraste stränder och turkosblått vatten på denna paradisiska pärla i Indiska Oceanen.
La Digue
La Digue bjuder in till total avslappning på lena sandstränder vid kristallklart vatten med ett enastående djurliv och en fantastisk natur som du sent kommer glömma.
Praslin
Praslin har allt som kan önskas på en semester i Seychellerna – kritvita stränder, kristallklart vatten och ett dramatiskt och grönskande landskap som du sent kommer att glömma.
The Denis Island
Res med Globetrotter och bo på någon av de 25 villor som finns på Denis Island, och upplev den avkopplande och exklusiva atmosfären i detta tropiska paradis.
Sök din resa till Seychellerna