Seychellerna
La Digue

Seychellerna

Seychellerna

Res med Globetrotter till Seychellerna och njut av en drömsemester vid några av de bästa stränderna i världen. Seychellerna består av 115 öar och har en hisnande vacker och orörd natur. Här finns också ett klimat som är behagligt året om. Med Globetrotter kan du resa till fyra av de absolut mest fantastiska öarna: Mahé, Praslin, La Digue och Denis Island . Du kan dessutom kombinera resmålen och på så vis få det allra bästa av det allra bästa.

Just nu får du 1.000:- i rabatt per bokning när du du bokar din resa på webben. Rabatten gäller till 31 augusti 2017.

Läs mer om Seychellerna Dölj text

Oavsett vilken av Vings fyra öar du väljer kan du se fram emot stränder i absolut världsklass och en semester med fokus på avkoppling. De allra flesta av våra hotell ligger på eller nära stranden och med promenad- eller cykelavstånd till det mesta du kan tänkas önska. Nöjesutbudet är inte särskilt stort, men det är heller inte därför du bör resa hit. Turismen är reglerad, därför kan du se fram emot en unik möjlighet till en egen plats på stranden och att få göra det du vill i din egen takt. Invånarna är mycket gästvänliga och hjälper dig gärna att hitta till öarnas alla guldkorn.

När är det bäst väder på Seychellerna?
Seychellerna har ett varmt och tropiskt klimat utan några stora avvikelser. På Vings resmål La Digue, Praslin, Mahé och Denis Island ligger dagstemperaturen på en behaglig nivå året om, mellan 26 och 28 grader. På nätterna sjunker temperaturen endast något, till 24-25 grader. Solen skiner året runt, och kan vara mycket stark. Regnperioden infaller på vintern, i januari och februari. Eftersom Seychellerna ligger utanför cyklonbältet, utsätts de sällan för de kraftiga oväder som är förknippade med dessa väderfenomen. Vattentemperaturen är också jämn över året, ca 26 grader. På sommaren, i juli och augusti, är vattenströmmarna som starkast och lockar hit surfare. Våren och hösten är relativt vindstilla, men i april och oktober bidrar svala vindar till att vattnet håller sig klart vilket lockar dykare. Annars är jul och nyår en av högsäsongerna på Seychellerna, då är havet lugnt och vindarna fuktiga och milda.

  • Antal resmål  4
  • Antal hotell  12 st