Kryssa i Medelhavet

Att Medelhavskryssningar blivit så populära är ingen slump. Den korta flygresan och värmen gör Medelhavet till en favorit för många. Här ligger flera av Europas, för att inte säga världens, mest intressanta städer och platser samlade. Möjligheterna att kombinera sol och bad med spännande sevärdheter som exempelvis Olympia, Pompeji, Akropolis och Colosseum är oändliga.

Globetrotter samarbetar med en mängd olika rederier av olika stil och karaktär. Välj mellan allt från flärdfyllda lyxkryssningar till mindre segelfartyg och kryssningar som passar barnfamiljer.

Många hamnar att välja mellan
Roms hamnstad Civitavecchia, Barcelona och Venedig är de mest populära hamnarna. Många fartyg börjar och slutar sina resor här. Men visst finns det andra spännande hamnar att utgå från, till exempel Atens hamnstad Piraeus, Savona eller Nice. Du kan till och med kryssa mellan Stockholm och Medelhavet. Kombinera gärna din medelhavskryssning med några nätter på land före eller efter kryssningen.
Kryssa i Medelhavet

Costa Cruises

Kryssningar  Costa Medelhavet

Vill du kryssa med italiensk stil är detta rederi rätt val. Den avspända elegansen, livsglädjen och inte minst det italienska köket gör att många av våra gäster älskar upplevelsen här.

Kryssningar med Costa Cruises

MSC Cruises

Kryssningar MSC Cruises Medelhavet

Moderna fartyg för hela familjen och mat med inspiration från Italien, låter det trevligt? Titta närmare på MSC Cruises som snabbt blivit populärt.

Kryssningar med MSC Cruises

Fred Olsen Cruise Lines

Söker du något mindre fartyg med brittisk känsla och intim atmosfär har du hittat rätt. Fred Olsen besöker pittoreska hamnar dit de större kryssningsfartygen inte tar sig.

Kryssningar med Fred Olsen

Celebrity Cruises

Kryssningar Celebrity Medelhavet

Modern lyx med omsorg om minsta detalj. Det erbjuder detta rederi som sedan starten på 1990-talet har blivit ett av våra mest populära. Det fick snabbt rykte för sin trendiga inredning, höga servicenivå och utsökta menyer.

Kryssningar med Celebrity Cruises

Royal Caribbean

Kryssningar Royal Caribbean Medelhavet

Royal Caribbean Cruise Line erbjuder en mängd aktiviteter för alla åldrar, t.ex. klättervägg, surfing och vattenrutschkanor. Här har du aldrig tråkigt. I rederiets flotta finns också världens största kryssningsfartyg.

Kryssningar med Royal Caribbean

Azamara Club Cruises

Exklusiva kryssningar i mindre format som tar dig närmare de stora upplevelserna. Älskar du att resa, så kommer du att älska Azamara Club Cruises.

Kryssningar med Azamara Club Cruises

Norwegian Cruise Line

Kryssningar NCL Medelhavet

Inte konstigt att många barnfamiljer och par i yngre medelåldern gillar Norwegian Cruise Line. Här väntar ett stort utbud av restauranger, härliga vattenland och Broadway-musikaler.

Kryssningar med Norwegian Cruise Line

Holland America Line

Kryssningar Holland America Medelhavet

Prisvärda kryssningar med känsla av lyx och tradition. Konst, antikviteter och färska blommor kännetecknar detta rederi som har över 140 års erfarenhet av kryssningar.

Kryssningar med Holland America Line

Oceania Cruises

Här får du det lilla extra. Oceania Cruises är rederiet med fokus på detaljer. Vill du kryssa till spännande resmål, njuta av mat i toppklass och förstklassig service så är detta rederi rätt val för dig.

Kryssningar med Oceania Cruises

Vill du ha hjälp? Eller få tips av våra kunniga reserådgivare är du välkommen att ringa oss. 08-506 115 00

Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Avvikande öppettider:
Fredag 24/11: stängt

Nyhetsbrev