Lyxig tågresa i Asien med

Eastern & Oriental Express

Färgsprakande Malaysia

I februari 2024 är systern till Venice Simplon-Orient Express tillbaka på rälsen. Det är nu 30 år sedan den första tågresan med Eastern & Oriental Express gick av stapeln. Jungfrufärden gick från Bangkok till Singapore, och idag tar tågresan dig på en storslagen resa i Sydostasien och till hjärtat av Malaysia. Komfort, klass och kvalitet. Den kombinationen erbjuder fjärran österns egen Orientexpress. Du kan välja mellan två spännande tågresor, The Essence of Malaysia eller Wild Malaysia.

The Essence of Malaysia:
En tre nätters resa genom landets västra underverk, från Singapore genom Kuala Lumpur, Langkawi och slutligen till den färgglada ön Penang. Denna magnifika resa erbjuder den perfekta blandningen av avkoppling ombord och spännande aktiviteter som bl.a. snorkling, ö-utforskning och fascinerande kulturella utflykter. Denna resa startar och avslutas i Singapore med avresa i februari, november och december 2024 .

Wild Malaysia:
På denna resa kan du upptäcka den östligare delen av Malackahalvön och de orörda områdena kring "Jungle Railway". Här får du möjlighet att utforska tropisk regnskog i Taman Negara nationalpark med dess unika djur- och naturliv. Resan startar och avslutas i Singapore. Du kan resa på Wild Malaysia mars - oktober 2024.

Tåget har luftkonditionerade vagnar, två restaurangvagnar, en pianobar samt en utsiktsvagn. Det finns tre typer av kupéer ombord, Pullman Cabin, State Cabin och Presidential Suite. De kombinerade sov- och sittkupéerna har alla egen dusch och toalett.
Ombord finner du polerade träpaneler i korridorer samt vacker inredning med klassisk asiatisk design. Du bemöts av högklassig service, samt utsökt mat och dryck. Ta din plats i den dekorativa restaurangvagnen bland kristaller och vita linnedukade bord. Njut av det exotiska köket och gå sedan vidare till barvagnen som har en jazzklubb-atmosfär där du njuter av god dryck samt underhållning. I utsiktsvagnen finner du stora fönster samt en balkong där du kan kliva ut och njuta av vind och doft från platserna du passerar. När tåget rullar in i natten väntar din mysiga kupé, färdiguppbäddad av din hyttsteward. I morgon kommer en ny dag med äventyr.

Pris från: 40.275:- per person med avresa 3/3-2025
Allt detta ingår:
✓ Gourmetmåltider
✓ Goda drycker
✓ Utflykter

Resrutt och utflykter kan variera beroende på sträcka och datum. (Premiumdrycker och room service tillkommer i pris). Varför inte komplettera resan med en vistelse på det ikoniska hotellet Raffles Singapore?

Kontakta oss gärna för mer information om priser och tillgänglighet.

Prisexempel ovan avser del kupe baserat på två som reser om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.