The Royal Scotsman, Skottland


Europas kanske mest okända lyxtåg där man reser runt i det vackra Skottland i exklusiv avskildhet (Tåget tar max 36 passagerare) och hänförs av landets vilda och orörda natur.

Livet ombord på The Royal Scotsman erbjuder avkoppling i en elegant och klassisk miljö där ni sover i bekväma och rymliga "State Cabins". I de två restaurangvagnarna serveras ypperlig mat tillsammans med noga utvalda viner. Efter middagarna bjuds det på underhållning ända fram på småtimmarna om så önskas. Och från utsiktsvagnen imponeras ni av dimhöljda berg, spegelblanka sjöar och mäktiga slottsruiner. Under färden stannar man för att bland annat besöka slott där man visas runt av självaste slottsherren, provsmakar whisky på någon av de berömda whiskydestillerierna och charmas av de pittoreska småbyarna. Alla resor avgår från Edinburgh under festlig inramning av säckpipeblåsare. Reslängden varierar från en till sju dagar.

För bokning och mer information:

Dessa resor går inte att boka direkt på Internet, men du är välkommen att skicka en bokningsförfrågan eller att kontakta oss på telefon 08-506 115 00 eller via e-post info@globetrotter.se.