Lyxig tågresa med

Rovos Rail

AFRIKA

Med det privatägda Rovos Rail ser man dagens Sydafrika från ett av världens mest anrika lyxtåg, vackert inrett i mahogny och mässing. Sedan starten 1989 har Rovos Rail snabbt blivit populära för reseupplevelser i världsklass. I en serie spännande tågresor som varar från 48 timmar till 15 nätter, sammanlänkar Rovos Rail ihop några av kontinentens största destinationer med en mängd olika utflykter utanför tåget.

Ombord bor finns tre olika typer av kupéer, Pullman, Deluxe eller Royal. Pullman-kupéerna är mindre i storleken och finns endast tillgänglig på de kortare tågsträckorna. Samtliga kupéer är utrustade med egen dusch och toalett. I de eleganta restaurangvagnarna serveras mat och vin av högsta klass. Allt är inkluderat i priset, t.o.m. drinkarna i de charmiga salongsvagnarna. En av salongsvagnarna har en öppen plattform, varifrån man kan se Afrikas naturscenerier passera. Rovos Rail organiserar bland annat även golfutflykter samt safaris. Du kan även följa med på de unika resorna till bland annat Walvis Bay i Namibia eller Dar es Salam i Tanzania. Boka i tid, tåget tar bara 72 passagerare.

Rovos Rail trafikerar bl.a. sträckorna:
Pretoria - Kapstaden r/r
Pretoria - Durban t/r
Pretoria - Viktoriafallen t/r
Pretoria - Walvis Bay (Namibia)
Kapstaden - Dar Es salam (Tanzania)

Pris från: 7.035:- per person/natt
Kontakta oss gärna för mer information och priser.

I priset ingår:
✓ Alla måltider
✓ Dryck inkl. sydafrikanska viner
✓ Room service
✓ Utflykter

Du kan läsa med om Rovos Rail fantastiska resor här.

Prisexempel ovan avser del kupe baserat på två som reser om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.

Tågkarta Rovos Rail