Unna dig en riktig lyxkryssning

Vi samarbetar med fem av världens mest exklusiva rederier; Crystal Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Seabourn, Seadream Yacht Club och Silversea. När du kryssar med våra förstklassiga rederier kan du räkna med att det mesta ingår i priset. Njut av femstjärnig service, bekväma sviter, harmoniska poolområden, spännande utflykter i hamnarna samt utsökt mat och dryck. Allt är inkluderat i priset.
Njut av livets bästa stunder


Här har vi samlat de rederier som klassas som eliten i kryssningsvärlden. Ombord blir du väl omhändertagen och kan njuta av semestern helt på dina egna villkor. Klicka dig runt, låt dig inspireras och hitta din favorit. Du kommer se att alla rederier erbjuder livets bästa på sitt alldeles egna sätt.

Våra lyxrederier


Crystal Cruises

Betyg: 5,5
Crystal Cruises är rederiet som satsat på lyx i dess sanna bemärkelse. Fartygen vänder sig till en publik som kräver det absolut bästa vad gäller mat, service och bekvämlighet ombord.

Kryssningsområden: Medelhavet, Atlanten, Karibien, Asien, Indiska Oceanen, Nordamerika, Panamakanalen, Östersjön, Norska fjordarna, Sydamerika, jorden runt.

Frånpris/person/dag: Ca 3000 kronor.

Läs mer om Crystal Cruises

Regent Seven Seas

Betyg: 5,5
Kryssar du med Regent Seven Seas exklusiva fartyg bor du i svit och njuter av utsökta måltider, champagne, goda viner, och roomservice dygnet runt. Dessutom ingår ett stort antal utflykter i hamnarna du besöker.

Kryssningsområden: Medelhavet, Östersjön, Norska fjordarna, Karibien, Alaska, Kanada & New England, Sydamerika, jorden runt.

Frånpris/person/dag: ca 3800 kronor.

Läs mer om Regent Seven Seas


Seabourn

Betyg: 5,5
Seabourns kryssningsfartyg påminner mer om privata yachter, än om traditionella kryssningsfartyg. Det här är för dig som söker någonting utöver det vanliga. Rederiet anses som ett av de bästa i världen.

Kryssningsområden: Medelhavet, Skandinavien, Atlanten, Sydamerika, Centralamerika, Asien, Karibien.


Frånpris/person/dag: Ca 4000 kronor.

Läs mer om Seabourn


Seadream Yacht Club

Betyg: 5,5
SeaDream Yacht Club har två lyxiga fartyg där de drygt 100 passagerarna passas upp av en nästan lika stor besättning. Nästan allt är inkluderat i priset; utsökta måltider, champagne, väl utvalda viner och drinkar.

Kryssningsområden: Sydamerika, Karibien, Medelhavet, Atlanten.


Frånpris/person/dag: Ca 4000 kronor.


Läs mer om SeaDream Yacht Club


Silversea

Betyg: 5,5
Att kryssa med Silversea är garanterat en upplevelse. Rederiet är känt som ett av de bästa i lyxsegmentet och har lovordats världen över både i resemagasin och av de gäster som kryssat med något av fartygen.

Kryssningsområden: Medelhavet, Norra Europa & Baltikum, Afrika, Fjärran Östern, Alaska, Västindien, Mexiko, Sydamerika, Atlanten.

Frånpris/person/dag: Ca 3100 kronor.


Läs mer om Silversea


Sea Cloud Cruises

Betyg: 5,5
Sea Cloud Cruises två fartyg Sea Cloud och Sea Cloud II är segelfartyg i traditionell och elegant stil. Hytterna är välutrustade och bekväma, många med exklusiva badrum i marmor och mässing.

Kryssningsområden: Medelhavet, Norra Europa inkl. Storbritannien, Östersjön, Karibien, Panamakanalen, Atlanten.


Frånpris/person/dag: Ca 2700 kronor.
(All Inclusive ingår ej hos detta rederi)

Läs mer om Sea Cloud Cruises
Läs om Claras lyxkryssning med Silversea till Galapagos

Silversea Expeditions kryssar till några av jordens mest avlägsna platser. Upplev regnskog, storslagna landskap och spännande djurliv. Med på resan finns ett team av experter som föreläser och guidar dig på plats.

Kryssningsområden: Antarktis, Arktis, Sydamerika, Afrika, Europa, Asien, Galapagos, Söderhavet/Oceanien.
Frånpris/person/dag: Ca 2500 kronor.

Claras kryssningsberättelse