Lyxkryssa med Globetrotter

Här har vi samlat de rederier som klassas som eliten i kryssningsvärlden. Ombord blir du väl omhändertagen och kan njuta av semestern helt på dina egna villkor. Klicka dig runt, låt dig inspireras och hitta din favorit. Du kommer se att alla rederier erbjuder livets bästa på sitt alldeles egna sätt. Vi samarbetar med några av världens mest exklusiva rederier; Regent Seven Seas Cruises, Seabourn, Seadream Yacht Club och Silversea. När du kryssar med våra förstklassiga rederier kan du räkna med att det mesta ingår i priset. Njut av femstjärnig service, bekväma sviter, harmoniska poolområden samt utsökt mat och dryck, allt inkluderat i priset. På utvalda rederier ingår även utflykter i kryssningens pris.

Explora Journeys

Explora Journeys

Det förstklassiga rederiet Explora Journeys representerar en ny era med sina exklusiva fartyg som är ritade och skapade av superyacht- och lyxdesigners i världsklass.

Läs mer om Explora Journeys

Regent

Regent Seven Seas Cruises

Kryssar du med Regent Seven Seas exklusiva fartyg bor du i svit och njuter av utsökta måltider, champagne, goda viner, och roomservice dygnet runt. Dessutom ingår ett stort antal utflykter.

Läs mer om Regent Seven Seas

Seabourn

Seabourn

Seabourns kryssningsfartyg påminner mer om privata yachter, än om traditionella kryssningsfartyg. Det här är för dig som söker någonting utöver det vanliga. Rederiet anses som ett av de bästa.

Läs mer om Seabourn

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club har två lyxiga fartyg där de drygt 100 passagerarna passas upp av en nästan lika stor besättning. Nästan allt är inkluderat i priset; utsökta måltider, champagne, väl utvalda viner och drinkar.

Läs mer om SeaDream Yacht Club

Silversea

Silversea

Att kryssa med Silversea är garanterat en upplevelse. Rederiet är känt som ett av de bästa i lyxsegmentet och har lovordats världen över både i resemagasin och av de gäster som kryssat med något av fartygen.

Läs mer om Silversea

Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises två fartyg Sea Cloud och Sea Cloud II är segelfartyg i traditionell och elegant stil. Hytterna är välutrustade och bekväma, många med exklusiva badrum i marmor och mässing.

Läs mer om Sea Cloud Cruises

Reseberättelser

Reseberättelser från våra lyxrederier