Lyxkryssa med Globetrotter

Här har vi samlat de rederier som klassas som eliten i kryssningsvärlden. Ombord blir du väl omhändertagen och kan njuta av semestern helt på dina egna villkor. KlickaLäs mer dig runt, låt dig inspireras och hitta din favorit. Du kommer se att alla rederier erbjuder livets bästa på sitt alldeles egna sätt.

Vi samarbetar med fem av världens mest exklusiva rederier; Crystal Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Seabourn, Seadream Yacht Club och Silversea. När du kryssar med våra förstklassiga rederier kan du räkna med att det mesta ingår i priset. Njut av femstjärnig service, bekväma sviter, harmoniska poolområden, spännande utflykter i hamnarna samt utsökt mat och dryck. Allt är inkluderat i priset.

Dölj
Crystal Cruises

Crystal Cruises

Crystal Cruises är rederiet som satsat på lyx i dess sanna bemärkelse. Fartygen vänder sig till en publik som kräver det absolut bästa vad gäller mat, service och bekvämlighet ombord.

Läs mer om Crystal Cruises

Regent

Regent

Kryssar du med Regent Seven Seas exklusiva fartyg bor du i svit och njuter av utsökta måltider, champagne, goda viner, och roomservice dygnet runt. Dessutom ingår ett stort antal utflykter.

Läs mer om Regent Seven Seas

Ritz Carlton Yacht Collection

Standard: 5
Tanken med Ritz-Carlton Yacht Collection, är att kombinera lyxlivet på Ritz-Carlton®-hotellen och den avslappnade friheten med en kryssning.

Läs mer om Ritz Carlton Yacht Collection

Seabourn

Seabourn

Seabourns kryssningsfartyg påminner mer om privata yachter, än om traditionella kryssningsfartyg. Det här är för dig som söker någonting utöver det vanliga. Rederiet anses som ett av de bästa.

Läs mer om Seabourn

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club har två lyxiga fartyg där de drygt 100 passagerarna passas upp av en nästan lika stor besättning. Nästan allt är inkluderat i priset; utsökta måltider, champagne, väl utvalda viner och drinkar.

Läs mer om SeaDream Yacht Club

Silversea

Silversea

Att kryssa med Silversea är garanterat en upplevelse. Rederiet är känt som ett av de bästa i lyxsegmentet och har lovordats världen över både i resemagasin och av de gäster som kryssat med något av fartygen.

Läs mer om Silversea

Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises två fartyg Sea Cloud och Sea Cloud II är segelfartyg i traditionell och elegant stil. Hytterna är välutrustade och bekväma, många med exklusiva badrum i marmor och mässing.

Läs mer om Sea Cloud Cruises

Reseberättelser

Reseberättelser från våra lyxrederier