Resor med Globetrotter

Globetrotter erbjuder kryssningar i hela världen, såväl som i Medelhavet, Karibien och i världens alla hörn. Kryssningar är mest eftertraktat men vi har resor överallt.
Tack vare vår långa erfarenhet, vårt breda kontaktnät och stora kunskap om kryssningar, tågresor, safaris och jordenrunt resor så kan vi alltid erbjuda ett bästa alternativ utifrån dina önskemål.
Över 30 års erfarenhet av kryssningar har givit oss den kompetens som är vår viktigaste styrka. Vi känner till de flesta och bästa rederierna och fartygen som kryssar på världshaven, och dessutom vet vi vilka rederier som erbjuder bäst priser just när du ska resa. Nedan kan du fylla i ett formulär som hjälper oss att skräddarsy den bästa resan för just dig

Bokningsförfrågan kryssningar

Var vill du kryssa? Med stort eller litet fartyg? Vill du kryssa på de stora haven eller på någon av Europas floder? Vad är viktigt för dig? Mat & dryck, aktiviteter, lugn & ro eller underhållningen ombord? Föredrar du helpension eller All Inclusive? Eller är det så att det är själva rutten som är viktigast för dig. Klicka nedan och fyll i de önskemål för din drömkryssning så gör vi allt för att skräddarsy den ultimata kryssningsupplevelsen för just dig.

Klicka nedan och fyll i de önskemål för din drömkryssning så gör vi allt för att skräddarsy den ultimata kryssningsupplevelsen för just dig.

Bokningsförfrågan övriga resor

Du kanske vill göra något annat än att kryssa? Vi är även specialister på skräddarsydda resor över hela välden. Vad är du ute efter? Sol & bad på någon exotisk ö som Maldiverna, Mauritius, Bali, Zanzibar eller Seychellerna?, Kanske en weekendresa till någon europeisk storstad eller en safari? Lyxtåg som en Orientexpressen eller Rovos Rail? Klicka nedan och fyll i de önskemål, så kommer vi att göra vårt yttersta för att ta fram just din drömresa.

Klicka nedan och fyll i de önskemål, så kommer vi att göra vårt yttersta för att ta fram just din drömresa.