Venice Simplon Orient Express - London till Venedig


Mahogny, blankpolerad mässing och vita dukar. Så ser livet ut ombord på Orientexpressen, tågklassikern som tar dig från London till Venedig eller omvänt.

Väl ombord är det bara att njuta av mat, dryck och service av högsta kvalitet. Tåget avgår från London vid lunchtid och lagom till du närmar dig Paris serveras middag ombord. Natten rinner iväg till ackompanjemang av levande musik i barvagnen. Och strax efter Zürich serveras frukost medan solen går upp över Alperna. I närheten av Innsbruck är det dags för lunch, och te serveras innan slutstationen Venedig.

Du kan börja resan i London eller Paris med en eller annan dag på hotell innan äventyret börjar. Vissa datum passerar tåget Wien, Budapest och Prag och t.o.m. det ursprungliga målet; Istanbul. Det finns tre typer av kupéer, samtliga med luftkonditionering och exklusiv inredning.

För bokning och mer information:

Dessa resor går inte att boka direkt på Internet, men du är välkommen att skicka en bokningsförfrågan eller att kontakta oss på telefon 08-506 115 00 eller via e-post info@globetrotter.se.