Ikoniska tågresor med

Venice Simplon-Orient-Express

LYXIG KLASSIKER

Anländ till Venedig, Florens, Rom, Paris, Wien, Budapest, Verona, Istanbul eller Prag med stil. Det mytomspunna tåget är själva sinnebilden av stil och elegant lyx för tankarna tillbaka i tiden. Mahogny, blankpolerad mässing och vita dukar. Så ser livet ut ombord på Venice Simplon-Orient-Express, tågklassikern som tar dig tillbaka i tiden.

Detta är en ikon av alla tåg och har länge fångat hjärtan och fantasier från dess gäster. Eleganta matvagnar utstrålar kulinarisk sofistikering, från Lalique-glasinlägg i Cote d’Azur till svarta lack paneler i L’Oriental. Väl ombord är det bara att njuta av mat, dryck och service av högsta kvalitet. Njut av ett glas champagne i barvagnen medan pianisten fyller rummet med vackra melodier.
Din hytt är prydd med art deco-detaljer och franspolerat körsbärsträ, luta dig tillbaka när din stora resa börjar.

Vill du resa den klassiska sträckan London - Venedig startar resan på förmiddagen från London St Pancras Station med Eurostar som tar dig Paris Gare du Nord, där det mytomspunna tåget Venice Simplon-Orient-Express väntar.
När du har gjort dig hemmastadd i din kupé väntas en fyra rätters-middag med goda viner i en av restaurangvagnarna ombord. Kvällen rinner iväg till ackompanjemang av levande musik i barvagnen. Efter en god natts sömn serveras frukost medan solen går upp över Alperna och vid mitten av dagen är det dags för en tre rätters-lunch i någon av de pampigt inredda restaurangvagnarna medan du passerar det vackra naturlandskapet utanför. Innan du når slutstationen Santa Lucia i Venedig hinner du även avnjuta te och petit fours i din kupé. När du reser med Venice Simplon-Orient-Express från Paris Gare du Nord till Venedig reser du igenom Gotthard-tunneln och kan beskåda sagolika omgivningar i Frankrike, Schweiz och Italien. En gång om året kan du resa den berömda sträckan Paris till Istanbul.

Pris från: 47.975:- per person. Avser London-Venedig med avresa 14 november 2024.

Vänligen observera att resrutten kan variera från datum och sträcka. I prisexempel ovan ingår en natt ombord på Venice Simplon-Orient-Express där gourmetmåltider, te, kaffe, vatten, vin till lunch och middag är inkluderat. Övrig dryck dryck tillkommer i pris. Vi kan även boka andra datum och sträckor med Venice Simplon-Orient-Express. Desinationer du kan resa till/från är London, Paris, Venedig, Rom, Florens, Verona Prag, Budapest eller Wien.

Kontakta oss gärna för mer information om priser och tillgänglighet.

Prisexempel ovan avser del kupe baserat på två som reser om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.