Kryssning i västra Karibien 7 nätter

skeppets betyg 4

  • Ett av världens största kryssningsfartyg
  • Fyra olika resmål
  • Två dagar ute till havs
  • Historiska sevärdheter
  • Snorkling på Cozumel
  • Vackra stränder
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Helpension och dricks ingår

Kasta loss med ett av världens största fartyg, Allure of the Seas, i östra Karibien. Kryssningen utgår från Fort Lauderdale, Florida. På första stoppet är det fokus på sol och bad. Låt ditt äventyrliga jag komma fram och njut av en dag på Royal Caribbeans privata paradisö i Bahamas, Perfect Day at CocoCay! Här finns oändliga möjligheter för dig som vill ta del av vackra, kritvita stränder, vattenparker med vattenrutschbanor, snorkling eller god mat. Efter en fullspäckad dag väntar ett dygn ute till havs, då du kan du varva ner och njuta av fartygets alla restauranger och faciliteter. Ombord finns ett stort utbud av restauranger och barer med olika inriktningar, spa och behandlingar, samt underhållning i världsklass för både stora och små.

Nästa destination blir den mexikanska ön Cozumel där snorkling och dykning är populära upplevelser. Förutom fantastiskt korallrev lockar Mexiko med smakrik mat och svalkande dryck. Vill du vara kulturell är ett besök i en mayastad ett måste. Kryssningen fortsätter i Mexiko med Costa Maya som nästa stopp, ett resmål som är relativt oupptäckt av turister. Ett besök i Mayan Pavillion Park rekommenderas och här levereras den optimala mexikanska upplevelsen i form av mexikansk mat samt försäljning av mayakonst tillverkade av lokalbefolkningen.

Kan du inte få nog av kristallklart vatten och rikt marint liv kommer nästa stopp inte göra dig besviken. Den idylliska ön Roatan utanför Honduras kust är en paradisö som omges av fantastiska dykmöjligheter. Vill du hellre koppla av i en solstol med en bok i skuggan passar det minst lika bra. Förutom några av Karibiens bästa stränder erbjuder Roatan många utflyktsmöjligheter. Här finns bland annat en 120 000 kvadratmeter stor, fridlyst regnskog med exotisk flora och fauna. Beskåda apor och papegojor i deras naturliga miljö och njut av dofter från vildvuxna kryddor och orkidéer. Kryssningens sista heldag spenderas till havs då du kan passa på att njuta av fartygets alla faciliteter, innan Allure of the Seas kryssar tillbaka till hamnen i Fort Lauderdale.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30