St Martin, St. Thomas, Bahamas - hotellövernattning i Miami

skeppets betyg 4,5

Paket med kryssning, flyg och hotell

  • Ett av världens största kryssningsfartyg
  • Tre karibiska öar
  • Tre dagar ute till havs
  • Karibiens shoppingparadis St. Thomas
  • Paradisstränder
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension och dricks ingår

Vill du följa med på en minnesvärd kryssning i vackra Karibien, ombord på ett av världens största kryssningsfartyg? Då ska du välja denna rutt med fartyget Symphony of the Seas. Under veckan får du besöka flera fantastiska resmål och ungefär halva tiden spenderar du ombord på fartyget. Här kan du varva ner och koppla av i en solstol, unna dig en lyxig spabehandling, äta och dricka gott i eleganta och intima à la carterestauranger och fascineras av den förstklassiga kvällsunderhållningen ombord. När du har tröttnat på att ta det lugnt, kan du kasta dig ut i någon av fartygets nervkittlande vattenrutschbanor, åka zipline, skridskor och prova på surfsimulatorn eller ägna dig åt mer traditionell träning som gym, klättervägg, löparbana och gruppträningspass. Dessutom rymmer Symphony of the Seas både ett shoppingstråk, Royal Promenade, och en park med ca 12.000 träd, Central Park, med inspiration från New Yorks berömda grönområde.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Kryssningen utgår från Miami, Floridas mest kända badort. De första två dygnen spenderas till havs, ombord på Symphony of the Seas, och du kan ta del av fartygets enorma utbud av aktiviteter och underhållning. Därefter lägger fartyget till vid St Maarten, en ö som står högt upp på jetsetens listor över favoritdestinationer och som delas mellan Holland och Frankrike. Du kliver i land strax utanför huvudstaden Philipsburg på den holländska sidan. Här möts du av en välkomnande atmosfär, gott om badmöjligheter och massor av shopping – staden är en skattefri zon där kan du fynda smycken, elektronik och alkoholdrycker. Gör gärna ett besök på den franska delen av ön också och dess huvudstad Marigot. Där finns det riktigt bra restauranger och designbutiker, för att inte tala om vackra vyer.

Nästa resmål bjuder också på shopping i överflöd. Charlotte Amalie på St. Thomas är känt som Karibiens shoppingparadis med butiker fyllda av tax free-varor som smycken, kristall och kläder. Här kan du även ta en tur längs Skyline Drive och beundra utsikten över staden eller bada vid någon av öns fina stränder, innan Symphony of the Seas kryssar ut på havet igen. Efter en dag till havs anländer fartyget till Perfect day at CocoCay som är Royal Caribbeans egna paradisö. Här handlar allt om strandliv. Paddla kajak, vandra längs naturstigen, njut av utsikten över Bahamas från en heliumballong eller snorkla vid korallreven som omger ön – valen är många. När dagen går mot sitt slut har det blivit dags för Symphony of the Seas att kryssa tillbaka mot Miami där turen avslutas för denna gång.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:00

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:00