Kryssning i västra Medelhavet 7 nätter

skeppets betyg 4,5

  • Ett av världens största kryssningsfartyg
  • Tre italienska resmål
  • En dag ute till havs
  • Storstadspuls i Barcelona och Rom
  • Vackra vyer
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Helpension och dricks ingår

Ta chansen att upptäcka några av Medelhavets guldkorn under en veckas kryssning ombord på världens största passagerarfartyg Harmony of the Seas. Under sju dagar kommer du att få uppleva storstadspuls i Barcelona och Rom, vackra vyer i Toscana och Palma – en liten storstad i perfekt format. Mellan hamnarna kommer du att resa med ett spektakulärt fartyg som har massor att erbjuda för både stora och små. Här får du underhållning i världsklass. Under sommaren 2016 kan du se den omtyckta musikalen Grease ombord, det är första gången som succéen från Broadway sätts upp på en scen ute till havs. Det finns också bra träningsmöjligheter, tillgång till ett gediget aktivitetsutbud och förstås mängder av god mat och dryck.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Harmony of the Seas kastar loss från Barcelona, den spanska, färgstarka metropolen som har något för alla. Njut av pulserande stadsliv, massor av tapas och den fantasifulla arkitekturen innan du kliver ombord på fartyget. Nästa dag väntar Palma på Mallorca. Här finns gott om bra shopping, små, mysiga tapasbarer och sevärdheter som den stora katedralen. När du vaknar upp morgonen därpå är du i Frankrike, Marseille i natursköna Provence närmare bestämt. Omgivet av böljande landskap hittar du Frankrikes näst största stad som bjuder på ett stort utbud av shopping, restauranger och spännande promenadstråk. Efter franska fynd och smakupplevelser kan du se fram emot flera dagar i Italien. Du kommer att börja i hamnstaden La Spezia som är en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Toscana, Florens och de många guldkornen i Ligurien.

När du fått smak för den italienska kulturen och maten får du chansen att uppleva landets riktiga kronjuvel. Huvudstaden Rom lockar med sevärdheter och upplevelser som är svåra att glömma. Missa inte att bocka av världskända byggnadsverk som Colosseum, Pantheon, Peterskyrkan, Capitolium och Piazza Navona innan du kliver ombord på Harmony of the Seas igen. Sista anhalt i Italien är Neapel, tillika Italiens tredje största stad, lika vacker som den är hysterisk. !Se Neapel och dö! lyder ett välkänt uttryck. Om detta syftar till regionens skönhet eller den mytomspunna maffian vet ingen, men ett besök i Neapel med omnejd är definitivt ett minne för livet. Efter mängder av upplevelser får du chansen att uppleva Harmony of the Seas alla fördelar. Här kan de små roa sig i barn- eller ungdomsklubben, den våghalsiga testar någon av fartygets hissnande vattenrutschbanor, den träningssugne svettas i gymmet eller på någon av klasserna som erbjuds – och den som bara vill ta det lugnt kan unna sig en behandling i fartygets spa eller njuta i en solstol. Ombord finns ett brett utbud av restauranger, caféer och barer. Missa inte fartygets alldeles egna Central Park som består av ett stort grönområde, kantat av serveringar och butiker. Efter ett dygn till havs och en händelserik vecka återvänder fartyget återigen till Barcelona där kryssningen avslutas.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30