Regent
Seven Seas

Lyx & All Inclusive

Vill du njuta av finaste lyx och upptäcka platser dit många andra fartyg inte når? Med Regent Seven Seas kryssar du med All Inclusive där mat, dryck och utflykter i varje hamn ingår.

Stämningen är avslappnat elegant och frihet ett ledord. Måltiderna är en upplevelse i sig. Dagtid finns spa och fitnesscenter, på kvällen väntar levande musik, pianobar och nattklubb. Du bor i svit ombord, oftast med egen balkong.

Ombord på Regent Seven Seas kryssningsfartyg råder en elegant atmosfär. Frihet och utrymme är två av nyckelorden och betyder i praktiken att man som passagerare själv ska ha friheten att bestämma över sin tid vad gäller mattider och underhållning. Här behöver man inte boka till en viss sittning när det blir kväll utan restaurangerna har ”open seating”. Regents fartyg tar få passagerare i relation till storleken vilket gör att det är väldigt gott om plats ombord.

Ingår alltid med Regent Seven Seas
✓ Boende i svit
✓ Helpension inkl. gourmetmåltider
✓ All dryck inkl. champagne
✓ Wi-Fi
✓ Utvalda utflykter i hamnarna
✓ Dricks till servicepersonalen
Standard: 5+
Antal Fartyg: 4
Passagerare: 490 - 700
Besättning: 340 - 542
Kryssningsområden: Medelhavet, Karibien, Asien, Atlanten
Klädsel: Elegant casual
Varför Regent Seven Seas Cruises ? Regent Seven Seas kryssningar rekommenderas för par som önskar kryssa med ett exklusivt lite mindre fartyg och som uppskattar mat och service i toppklass.
Rekommenderas för:
✓ Vuxna
✓ Den som vill ha allt inkluderat
✓ Finsmakaren
Läs mer om Regent Seven Seas och fartygen
Mer bra att veta om Regent Seven Seas Cruises

Kampanj
Boka din sommarsemester med Regent Seven Seas Cruises nästa sommar i Medelhavet, Östersjön eller Alaska och ta del av rederiets generösa uppgraderingskampanj. Kampanjen ger dig en två kategoriers uppgradering, vilket innebär att du på kryssningar med Seven Seas Mariner exempelvis kan få en Concierge Suite till priset av en Deluxe Veranda Suite eller en Penthouse Suite till priset av en Concierge Suite.

Kampanjen gäller endast på nybokningar som görs senast 30 september och upp till Penthouse Suite, exemepel på kryssningar är märka med "Kampanj" nedan. ErbjudandetLäs mer gäller i mån av tillgänglighet då vissa hyttkategorier kan säljas slut. Hyttkategorierna skiljer sig på de olika fartygen, för ytterligare information om vad som gäller för kampanjen och respektive fartyg, klicka här.

Dölj

MEDELHAVET & ÖSTERSJÖN

Alaska

Asien, Oceanien & Söderhavet

Karibien

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.