Kryssningar Indiska Oceanen

En kryssning i Indiska oceanen är det perfekta valet för dig som drömmer om kritvita sandstränder, vajande palmer, storslagen natur, spännande utflykter och exotiska resmål. Ombord på Costa Cruises fartyg får du en bekväm tillvaro med flera bra restauranger, spa, gym och mycket annat. Fartyget kryssar till några av Indiska oceanens mest fantastiska öar. Mauritius bjuder på härliga stränder, fin natur och restauranger med mat i världsklass. På Seychellerna lägger fartyget till på huvudön Mahé, där två övernattningar ingår i kryssningens pris. Det ger dig tid att upptäcka både Mahé och kanske någon av grannöarna Praslin eller La Digue.

Madagaskar är världens fjärde största ö och bjuder på ett växt- och djurliv som inte liknar något annat i världen. Här finns allt från stora naturreservat och sevärdheter till imponerande sandstensformationer och gyllene stränder. På vår kryssning i Indiska oceanen besöker vi också den gröna pärlan La Reunion, en tropisk ö under franskt styre. I huvudstaden St. Denis möts du av en härlig blandning av olika kulturer. Ön är både grön och kuperad, besök gärna den högsta toppen Maïdo på 2.200 meters höjd, härifrån får du en bländande utsikt över den sedan länge utsläckta kratern Cirques de Mafate.

Med Globetrotters smidiga paketlösningar får du allt serverat: flyg, hotellövernattning på avreseorten och kryssning. Kryssar du med Costa Cruises tillkommer obligatorisk dricks à ca 8,5 euro per person och dag som betalas ombord.

{{contentAttributes.Search_SpinnerSearchDescription}}

I samarbete med

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30

{{facet.Description}}

Se våra kryssningsfilmer!


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten