Förstklassiga kryssningar
Våra bästa kryssningar - nu 5% rabatt

Här har vi samlat lyxiga boendekoncept och utvalda femstjärniga rederier. Ombord blir du väl omhändertagen och kan njuta av semestern helt på dina egna villkor. KlickaLäs mer dig runt, låt dig inspireras och hitta din favorit. Du kommer se att alla rederier erbjuder livets bästa på sitt alldeles egna sätt.

Just nu har vi på Globetrotter en kampanj där vi ger dig 5% rabatt av priset när du bokar Seabourn, Seadream Yacht Club, Regent Seven Seas, Crystal Cruises, Silversea, Sea Cloud Cruises, Hapaq Lloyd, MSC Yacht Club samt Princess Grill & Queens Grill Suites på Cunard. Prisexemplen nedan är frånpriser innan rabatten är avdragen. Bokar du flyg och hotell till kryssningen gäller rabatten även på hela paketpriset. Rabatten gäller endast på nybokningar som görs 12-19/2 och dras av vid bokningstillfället.

Dölj
Crystal Cruises
Crystal Cruises

Crystal Cruises är rederiet som satsat på lyx i dess sanna bemärkelse. Fartygen vänder sig till en publik som kräver det absolut bästa vad gäller mat, service och bekvämlighet ombord.

Medelhavet fr. 21.595:-

Regent
Regent Seven Seas

Kryssar du med Regent Seven Seas exklusiva fartyg bor du i svit och njuter av utsökta måltider, champagne, goda viner, och roomservice dygnet runt. Utvalda utflykter ingår.

Medelhavet fr. 29.670:-

Seabourn
Seabourn

Seabourns kryssningsfartyg påminner mer om privata yachter, än om traditionella kryssningsfartyg. Det här är för dig som söker någonting utöver det vanliga. Rederiet anses som ett av de bästa.

Karibien fr. 29.980:-

SeaDream Yacht Club
SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club har två lyxiga fartyg där de drygt 100 passagerarna passas upp av en nästan lika stor besättning. Nästan allt är inkluderat i priset; utsökta måltider, champagne, väl utvalda viner och drinkar.

Medelhavet fr. 24.780:-

Silversea
Silversea

Att kryssa med Silversea är garanterat en upplevelse. Rederiet är känt som ett av de bästa i lyxsegmentet och har lovordats världen över både i resemagasin och av de gäster som kryssat med något av fartygen.

Medelhavet fr. 38.000:-

Sea Cloud Cruises
Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises två fartyg Sea Cloud och Sea Cloud II är segelfartyg i traditionell och elegant stil. Hytterna är välutrustade och bekväma, många med exklusiva badrum i marmor och mässing.

Medelhavet fr. 21.950:-

Silversea
Silversea Expeditions

Följ med till några av jordens mest avlägsna platser med det exlusiva rederiet Silversea och deras expeditionskryssningar.

Galapagos fr. 72.000:-

Cunard Princess Grill & Queens Grill

Här är stämningen lika anrik som när man startade detta engelska rederi år 1840. det bjuds på Afternoon tea, klassiska konserter och galakvällar.

MSC Yacht Club

Upptäck ett fartyg i fartyget. MSC Yacht Club ger dig möjligheten att kombinera lyxyachtens avskildhet, komfort och personliga service med kryssningsfartygets sprudlande utbud av sport, nöjen och underhållning.

Reseberättelser
Reseberättelser från våra lyxrederier

Läs nedan berättelser från några av ur personals lyxresor.

Ivar på Regent Seven Seas

Clara på Silver Galapagos

Annika på SeaDream Yacht Club

Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.