Dubai

Kryssa från Dubai och i Persiska viken

Här möts Orientens mystik med västerlandets högteknologi. Traditionella byggnader med vindtorn och moskéer står sida vid sida med skyskrapor och shoppingarkader. De milslånga stränderna i kombination med Persiska vikens varma vatten inbjuder till lata dagar med sol och bad. Dubai erbjuder en stor mängd sevärdheter och spännande aktiviteter, t.ex. sandskidåkning, jeep- och ökensafari. Fantastiska golfbanor, kulinariska upplevelser och ett bra nöjesliv.

Vill du ha en kombination av bekvämt liv till havs och annorlunda upplevelser? Välj någon av våra kryssningar från Dubai, och ta del av omgivningar som skulle kunna vara hämtade ur "Tusen och en natt"

Kryssa i Asien

Thailands vackra stränder, Singapores storstadspuls eller Indiens starka kontraster. Världens största världsdel, både vad gäller yta och folkmängd, innefattar en enorm mångfald. I Asien finns många av världens mest myllrande storstäder. Men också exotiska paradisöar som erbjuder både strandliv, upplevelser och äventyr.

En kryssning är det ultimata sättet att uppleva både och utan att det blir stressigt. Väljer du någon av de norra rutterna får du med dig flera storstäder. Dessa kryssningar utgår oftast från Hong Kong, Bangkok eller Singapore. Väljer du någon av de södra rutterna är det mer fokus på exotiska strandhugg som exempelvis Borneo, Bali och Malackahalvön.

Rederier som kryssar från Dubai

Costa Cruises

Kryssningar Costa Dubai

Vill du kryssa med italiensk stil är detta rederi rätt val. Den avspända elegansen, livsglädjen och inte minst det italienska köket gör att många av våra gäster älskar upplevelsen här.

Kryssningar med Costa Cruises


Royal Caribbean Cruise Line

Kryssningar Royal Caribbean Dubai

En mängd aktiviteter för alla åldrar, t.ex. klättervägg, surfing och vattenrutschkanor. Här har du aldrig tråkigt. I rederiets flotta finns också världens största kryssningsfartyg.

Kryssningar med Royal Caribbean


MSC Cruises

Moderna fartyg för hela familjen, mycket underhållning och mat med inspiration från Italien, låter det trevligt? Titta närmare på MSC Cruises som snabbt blivit populärt.

Kryssningar med MSC Cruises


Rederier som kryssar i Asien

Celebrity Cruises

Kryssningar Celebrity Asien

Moderna och stilrena Celebrity Cruises har snabbt blivit ett av våra mest populära rederier. Räkna med trendig inredning, god service och utsökta måltider.

Kryssningar med Celebrity Cruises


Regent Seven Seas

Kryssningar Royal Caribbean Dubai

När du kryssar med Regent Seven Seas ingår alltid boende i svit, wifi, utflykter, gourmetmåltider, drycker inkl. champagne och dricks.

Kryssningar med Regent Seven Seas


Oceania Cruises

rederiet är känt för sin utsökta gourmetmat. Ledorden är elegans, kvalitet, bekvämt boende, ypperlig mat och uppmärksam personal som tar hand om dig.

Kryssningar med Oceania Cruises