Delbetala din resa

Ving holiday card

Res nu. Betala sen med Ving Holiday Card.


Allt på ett kort – kostar ingenting att skaffa! Ving Holiday Card är vårt kompletta semesterkort som ger dig en rad förmåner och underlättar din semester.

Nyhet! Ansök om Ving Holiday Card online

Har du ett Bank ID (e-legitimation) kan du enkelt ansöka om ett nytt Ving Holiday Card online, eller höja köpgränsen på ditt befintliga. Du får svar direkt och kan omgående börja använda ditt kort. Har du mobilt bank-id kan du även ansöka om Ving Holiday Card via smartphone eller surfplatta.

Ansök här

Vanliga frågor och svar om e-legitimation

Vad är en e-legitimation?

När du ska legitimera dig på Internet använder du en e-legitimation som visar att du är du när du har kontakt med myndigheter, kommuner, organisationer och företag på Internet. Du använder alltså din e-legitimation när du legitimerar dig och när du skriver under handlingar elektroniskt på nätet. En e-legitimation är lika personlig som ett körkort eller ett vanligt ID-kort.

Vem ger ut e-legitimationer?

E-legitimationer ges ut av banker och Telia. Beroende på vem som ger ut e-legitimationen kan den ha olika namn som "BankID", "Nordeas e-legitimation" eller "Telia e-legitimation".

Vem kan ha en e-legitimation?

Du som vill skaffa en e-legitimation måste ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige. Hur gammal du ska vara varierar hos utgivare och de myndigheter och företag som har e-tjänster.

Hur förvarar jag min e-legitimation?

E-legitimationer finns både som smarta kort och som filer som sparas på hårddisken i din dator. Båda typerna gäller på precis samma sätt på webbplatser där du legitimerar dig och skriver under.

Jag har glömt lösenordet till min e-legitimation, vad ska jag göra nu?

Du måste hämta ut en ny e-legitimation hos din bank. Det är bara du som vet vad du har för lösenord och ingen annan kan ändra lösenordet eller nollställa det. Om du har din e-legitimation på ett smart kort som levererades med en PUK-kod så kan du själv återställa kortets PIN-kod med PUK-koden.

Vad kostar det att skaffa en e-legitimation?

När du hämtar ut en e-legitimation genom din bank så är den gratis.

Var kan jag få hjälp när det gäller min e-legitimation?

Den som har utfärdat e-legitimationen tillhandahåller support. Det kan vara din bank eller Telia, beroende på vilken typ av e-legitimation du har.

Varför fungerar det inte att identifiera/signera med min e-legitimation?

Det kan bero på många olika saker, tex att ditt certifikat är för gammalt, att du använder ett felaktigt lösenord, att kommunikationen med web-platsen inte fungerar, att det är något fel med din web-läsare mm. Du kan kontakta web-supporten hos din utgivare för att få hjälp.

Dölj

Med Ving Holiday Card kan du…


  • Dela upp betalningen av din resa i max 36 månader. Räntefritt upp till 12 månader.
     
  • Betala din resa hos Globetrotter och Ving. Du kan också använda kortet som betalningsmedel ombord på Thomas Cook Airlines Scandinavia, på samtliga Sunwing Family Resorts och Sunprime Hotels* (gäller inte på Sunwing Waterworld Makadi Beach), samt betala för utflykter på resmål där Ving har personal.