Karibien-Atlanten
Karibien-Atlanten

Kryssningar i Karibien & Panamakanalen


En kryssning är det bästa sättet att uppleva Karibien! Lite av allt, utan att det blir stressigt. Om du söker äventyr och upplevelser rekommenderar vi en kryssning längs Panamakanalen.

Här hittar du en sammanfattning över de rederier som kryssar i Karibien och Panamakanalen. Vi samarbetar med en mängd olika rederier av olika stil och karaktär. Välj mellan allt från flärdfyllda lyxkryssningar till mindre segelfartyg och kryssningar som passar barnfamiljer.Rederier som kryssar i Karibien

Costa Cruises

Kryssningar  Costa Karibien

Vill du kryssa med italiensk stil är detta rederi rätt val. Den avspända elegansen, livsglädjen och inte minst det italienska köket gör att många av våra gäster älskar upplevelsen här.

Kryssningar med Costa Cruises

MSC Cruises

Kryssningar MSC Cruises Karibien

Moderna fartyg för hela familjen och mat med inspiration från Italien, låter det trevligt? Titta närmare på MSC Cruises som snabbt blivit populärt.

Kryssningar med MSC Cruises

Fred Olsen Cruise Lines

Söker du något mindre fartyg med brittisk känsla och intim atmosfär har du hittat rätt. Fred Olsen besöker pittoreska hamnar dit de större kryssningsfartygen inte tar sig.

Kryssningar med Fred Olsen

Celebrity Cruises

Kryssningar Celebrity Karibien

Modern lyx med omsorg om minsta detalj. Det erbjuder detta rederi som sedan starten på 1990-talet har blivit ett av våra mest populära. Det fick snabbt rykte för sin trendiga inredning, höga servicenivå och utsökta menyer.

Kryssningar med Celebrity Cruises

Royal Caribbean

Kryssningar Royal Caribbean Karibien

Royal Caribbean Cruise Line erbjuder en mängd aktiviteter för alla åldrar, t.ex. klättervägg, surfing och vattenrutschkanor. Här har du aldrig tråkigt. I rederiets flotta finns också världens största kryssningsfartyg.

Kryssningar med Royal Caribbean

Oceania Cruises

Här får du det lilla extra. Oceania Cruises är rederiet med fokus på detaljer. Vill du kryssa till spännande resmål, njuta av mat i toppklass och förstklassig service så är detta rederi rätt val för dig.

Kryssningar med Oceania Cruises

Regent Seven Seas

Kryssningar Regent Karibien

Vill du njuta av finaste lyx och upptäcka platser dit många andra fartyg inte når? Med Regent Seven Seas kryssar du med All Inclusive där mat, dryck och utflykter i varje hamn ingår. Stämningen är avslappnat elegant och frihet ett ledord.

Kryssningar med Regent Seven Seas

Silversea

Kryssningar Silversea Karibien

Silversea lovordas av resemagasin och gäster som ett av de bästa i lyxsegmentet. Stämningen ombord är elegant och exklusiv. Du kryssar med All Inclusive där gourmetmåltider, champagne, fina viner och utflykter på utvalda kryssningar ingår.

Kryssningar med Silversea


Seadream Yacht Club

Avspänd perfektion är mottot för SeaDream Yacht Club, vars fartyg påminner mer om lyxyachter än traditionella kryssningsfartyg. De små fartygen rymmer drygt hundra passagerare, och en nästan lika stor besättning

Kryssningar med SeaDream Yacht Club