Star Clippers

Segla med stil

Unika segelkryssningar är melodin för Star Clippers. Den personliga atmosfären och vänliga stämningen gör att många kryssare gärna återkommer till Star Clippers.

En kryssning med Star Clippers segelfartyg är speciell och skiljer sig väsentligt från en traditionell kryssning. Fartygen är mindre och tar runt 200 passagerare, jämfört med flera tusen på de större kryssningsfartygen. Du kommer närmare havet och ankrar vid små hamnar dit större fartyg inte når. Fartygen har full utrustning för vattensporter, och sportvärdar organiserar spännande snorklingsäventyr och aktiviteter.
Kaptenen berättar om dagens segling och delar med sig av anekdoter.
Läs mer Med vinden i håret får du delta i navigering och segling, vilket gör att stämningen blir väldigt personlig. Eftersom fartygen tar få passagerare råder det vänskaplig stämning och det finns goda möjligheter att finna nya vänner och även lära känna delar av besättningen. I middagsrestaurangen råder fri sittning och här serveras en mix av bufféer och á la carte. Klädseln är informellt avslappnad. Efter middagen väntar ofta disco eller ett lokalt band i baren på däck. Inomhus finns pianobar och önskar du se en film har samtliga hytter en DVD-spelare.Dölj

Ingår alltid med Star Clippers
✓ Kryssning med helpension
✓ All underhållning ombord

Antal Fartyg: 4+
Passagerare: 170-227
Kryssningsområden: Medelhavet, Karibien, Asien, Atlanten
Klädsel: Ledig klädstil dagtid och kavaj till formella kvällar.
Varför Star Clippers? Unik seglingsupplevelse med personlig service.
Rekommenderas för:
✓ Vuxna
✓ Soloresenärer
✓ För dig som uppskattar segling
Läs mer om Star Clippers och fartygen
Mer bra att veta om Star Clippers

Segelkryssa i medelhavet

Segelkryssa i Asien

Segelkryssa i karibien

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.