Seadream Yacht Club

Seadream Yacht Club

SeaDream Yacht Club som äger två små lyxiga fartyg där de drygt 100 passagerarna passas upp av en nästan lika stor besättning. Nästan allt är inkluderat i priset: utsökta måltider, champagne, väl utvalda viner och drinkar. Även dricks till den ytterst professionella personalen som gör allt för att överträffa passagerarnas högt ställda förväntningar ingår. Fartygen kryssar i Medelhavet under sommaren och i Västindien under vintern.

Läs mer om rederietDölj textStämning & atmosfär

Stämningen ombord är avspänd. SeaDream Yacht Club har introducerat begreppet yachting som står för frihet, intimitet, spontanitet och högsta kvalitet. Frihet innebär att du äter när det passar dig och med det sällskap du själv väljer. Här finns alltså inga mattider att passa eller satta bordsplaceringar. Frihet innebär också att det inte finns någon speciell klädkod ombord: ”No tux and ties for guys, no galagowns for gals” – det vill säga du klär dig snyggt och bekvämt utan några formella krav. Ordet intimitet står för det småskaliga. De flesta passagerarna är amerikaner men med ett relativt stort inslag från övriga världen.

Utbud ombord

Den nedfällbara marinan i aktern är populär för bad och vattensporter och den välutrustade spa avdelningen erbjuder många olika behandlingar. Fartygen ligger ofta i hamn till sent på kvällen för att ge passagerarna möjlighet att uppleva det lokala kvällslivet. Ombord på SeaDreams fartyg bor man i rymliga och bekväma hytter med havsutsikt. Samtliga har TV, DVD spelare, musikanläggning med ett stort utbud samt fri minibar. Du väljer själv om du vill äta i den eleganta matsalen eller i den friska havsluften på däck. På däck finns även fler stora soffor att krypa upp i när mörkret faller på och stjärnhimlen öppnar sig. Mer romantiskt kan det knappast bli.

Rekommenderas för

Med SeaDream kryssar främst yngre och medelålders par som uppskattar lyx i intim och avslappnad miljö och att besöka små pittoreska hamnar långt ifrån massturismen. De flesta passagerarna är amerikaner men med ett relativt stort inslag från övriga världen.

Rederiets fartyg

Visar 2 fartyg av 2 hos rederiet
SeaDream I

SeaDream I,

Gästernas betyg 5,5

SeaDream I och SeaDream II är identiska systerfartyg mer påminnande om en stor lyxig privat......

  • Tonnage: 4253
  • Längd: 105 m
  • Passagerare: 108
  • Besättning: 89
  • Byggår/Renoverad: 1985/2007
   SeaDream I
  SeaDream II

  SeaDream II,

  Gästernas betyg 5,5

  SeaDream II och SeaDream I är identiska systerfartyg mer påminnande om en stor lyxig privat......

   • Tonnage: 4333
   • Längd: 105 m
   • Passagerare: 108
   • Besättning: 89
   • Byggår/Renoverad: 1985/2006
    SeaDream II