Seadream Yacht Club

Yachting - Not cruising

Avspänd perfektion är mottot för SeaDream Yacht Club, vars fartyg påminner mer om lyxyachter än traditionella kryssningsfartyg.

De små, lyxiga fartygen rymmer drygt hundra passagerare, och en nästan lika stor besättning. Här ingår nästan allt; gourmetmåltider, champagne, drinkar och väl utvalda viner. Även dricks till den ytterst professionella personalen som gör allt för att överträffa passagerarnas högt ställda förväntningar ingår. SeaDream Yacht Club har introducerat begreppet ”Yachting” som står för frihet, intimitet, spontanitet och högsta kvalitet. Frihet innebär att du äter när det passar dig och med det sällskap du själv väljer. Frihet innebär också att det inte finns någon speciell klädkod ombord: Läs mer ”No tux and ties for guys, no galagowns for gals” – det vill säga, du klär dig snyggt och bekvämt utan några formella krav. Njut av sköna hytter, välutrustade spa-avdelningar, tai chi och yoga på däck liksom nedfällbar marina för bad och vattensport. Fartygen ligger ofta i hamn till sent på kvällen för att ge passagerarna möjlighet att uppleva det lokala kvällslivet. Vill du ha en riktigt lyxig semester som mest påminner om att vara ombord på en privat yacht är SeaDream Yacht Club ett utmärkt val. Tips! Missa inte SeaDreams kryssningar för vinconnoisseurer i Medelhavet.Dölj

Ingår alltid med Seadream Yacht Club
✓ Helpension inkl. gourmetmåltider
✓ All dryck inkl. champagne
✓ Underhållning & aktiviteter ombord
Standard: 5+
Antal Fartyg: 2
Passagerare: 112
Besättning: 95
Kryssningsområden: Karibien, Medelhavet, Atlanten
Klädsel: Ledig klädsel
Varför Seadream Yacht Club? För dig som uppskattar lyx i intim och avslappnad miljö och att besöka små pittoreska hamnar långt ifrån massturismen.
Rekommenderas för:
✓ Par
✓ För dig som vill ha allt inkluderat ombord
✓ För den kräsne
Mer bra att veta om SeaDream Yacht Club

Medelhavet

karibien

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.