Safari i Krügerparken, Sydafrika - 3 dagar

Safari i Krügerparken, Sydafrika - 3 dagar

Dag 1

Efter frukost lämnar vi Johannesburg och kör österut genom provinsen Mpumalangas spännande och skiftande landskap via Nelspruit, White River och Hazyview till gränsen av Krügerparken, där vi inkvarteras på vårt safarihotell som ligger vackert inbäddat i grönskan. Redan under eftermiddagen börjar den första safarituren. Med våra beväpnade spanare är chansen stor att se "The Big Five". Middagen intas under stjärnorna i en traditionell afrikansk Boma.

Dag 2

Innan frukost gör vi en tidig safari och har därefter möjlighet till avkoppling vid poolen innan det är dags för ytterligare en safariupplevelse under eftermiddagen.

Dag 3

Innan avresan mot Johannesburg blir det en sista safari. Resan går sedan via Sabie och det sceniska Long Tom Pass till Lydenburg. Under eftermiddagen passeras Dullstrom innan vi är framme i Johannesburg.

Detta ingår:

Två övernattningar på Safari Lodge, med halvpension (frukost och middag), del i luftkonditionerad minibuss och med engelsktalande guide, fyra safariturer.

För bokning och mer information:

Dessa resor går inte att boka direkt på Internet, men du är välkommen att skicka en bokningsförfrågan eller att kontakta oss på telefon 08-506 115 00 eller via e-post info@globetrotter.se.