Pullmantur
Cruises

Spansk gästfrihet när den är som bäst

Pullmantur Cruises är ett spanskt rederi som ägs till 49% av Royal Caribbean International. De seglar främst i Medelhavet, Norra Europa och Karibien. Atmosfären ombord är spansk och maten är främst medelhavsinspirerad, men har även inslag av internationell matlagningskonst. Varje dag kan du njuta av noggrant tillagade och kulinariska skapelser av den spanske stjärnkocken Paco Roncero. Paco Roncero´s kreativa matlagning kan avnjutas både på buffén och i à la carte-restaurangen. Här kan du finna allt från vegetariska specialiteter, klassiker från Medelhavet och andra spännande rätter som överraskar dig varje kväll. Paco Roncero är en känd spansk kock som driver internationellt välrenommerade restauranger i bl. a. Shanghai, Bogota, Brasilien och Spanien.
All Inclusive
Pullmantur Cruises alla fartyg är "All Inclusive", d.v.s. att all mat och dryck ingår. Läs mer Förutom den goda maten kan du njuta av alla möjliga typer av drycker som juicer, läsk, kaffe, te, vin, öl, cocktails och andra alkoholhaltiga drycker. Den serviceinriktade personalen gör allt för att göra din semester till ett oförglömligt minne. Personalen får ständigt bra återkoppling från gästerna med nära en tia på en tiogradig skala i betyg. Pullmantur har också vunnit många priser för sin trevliga och uppmärksamma service.
Underhållning för både vuxna och barn
Efter middagen kanske kvällen fortsätter till teatern där olika shower väntar varje dag. Den kanske fortsätter till någon av alla barerna ombord för en drink eller glas vin. Glöm inte att allt är inkluderat i priset. En del kanske vill prova lyckan i casinot, medan andra väljer att avsluta natten med dans i diskoteket.
På dagarna kan man välja att åka på någon av utflykterna som finns i varje hamn. Det finns bl.a. färdiga och prisvärda utflyktspaket att köpa. (Se längst ned på sidan). Du kan ju också välja att stanna kvar ombord och ligga och lata dig vid poolen eller i jacuzzin, slappna av i SPA del Mar med någon av en mängd uppiggande behandlingar eller kanske förkovra dig i någon av alla workshops. Det finns även ett välutrustat gym ombord.
För barnen finns egna avdelningar;The Guppy Club för de minsta och The Teen´s Club för de lite äldre barnen.
Dölj

Ingår alltid med Pullmantur Cruises
✓ Kryssning med All Inclusive
✓ All underhållning ombord
✓ Dricks till servicepersonalen

Standard: 3
Antal Fartyg: 4
Passagerare: 1.400 - 2.700
Besättning: 620 - 820
Kryssningsområden: Medelhavet, Karibien, Östersjön, Kanarieöarna, Grekiska övärlden, Norska fjordarna, Atlanten
Klädsel: Ledig klädsel
Varför Pullmantur Cruises? Familjärt, All Inclusive.
Rekommenderas för:
✓ Familjer
✓ Par
✓ För dig som gärna kryssar med medelstora fartyg
✓ För dig som uppskattar spansk atmosfär
Mer bra att veta om Pullmantur Cruises
Läs mer om rederiet och fartygen

EUROPA

Persiska viken

KARIBIEN

Sök kryssning med Pullmantur

Pris avser enbart kryssningen och baseras på per person och del i dubbelhytt. Priserna är indikativa och kan förändras, slutgiltigt pris får man vid kontakt med Globetrotter. För att boka vänligen ring oss på 08-506 115 00 eller mejla info@globetrotter.se.

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.