Annorlunda & oförglömliga kryssningar
Annorlunda & oförglömliga kryssningar
Annorlunda & oförglömliga kryssningar
Annorlunda & oförglömliga kryssningar

Prenumerera på Globetrotters nyhetsbrev!

Önskar du få våra bästa erbjudanden och hålla dig uppdaterad på våra resor rekommenderar vi att du anmäler dig till Globetrotters nyhetsbrev.

Anmäl dig här

Kap Horn & Antarktis

Drömmer du om att på nära håll uppleva Antarktis med sitt unika djurliv och sina praktfulla isberg? Nu har du chansen att göra det från däcket på ett högklassigt kryssningsfartyg. Under drygt tre veckor kryssar vi från Buenos Aires i Argentina till San Antonio i Chile, via bl.a. Montevideo, Falklandsöarna, Kap Horn och världens sydligaste stad Ushuaia. Förvänta dig möten med valar, sjölejon, elefantsälar och pingviner – kort sagt: ett sant minne för livet.

Avresedatum och rederi: 5 januari 2019 med Holland America Line.
Pris: fr. 74.285:-

Läs mer om kryssningen

Sydamerika och Karnevalen i Rio

Tänk dig att kryssa till Rio de Janeiro och bo på ett högklassigt fartyg, samtidigt som världens största karneval pågår. Finns det något bättre sätt att uppleva den ultimata festen? Inte nog med detta, vi börjar och slutar i tangons huvudstad Buenos Aires med tangoshow. Under kryssningen besöks även Montevideo, Santos och Buzios. En unik möjlighet att njuta av karnevalen från första parkett.

Avresedatum och rederi: 24 februari 2019 med Celebrity Cruises.
Pris: fr. 50.965:-

Läs mer om kryssningen

Spännande kryssning i Alaska

Vår kryssning till Alaska och Kanadas vilda västkust tar dig till en orörd del av Nordamerika. Vi börjar med tre dagar i Alaska, där du får vara med om fantastiska djur- och naturupplevelser som även innefattar en tågresa genom den stora nationalparken Denali. Efter dessa stora intryck går vi ombord på bekväma MS Westerdam och får sedan uppleva glaciärer, guldgrävarstäder, djurliv och snöklädda berg innan vi avslutar i vackra Vancouver.

Avresedatum och rederi: 6 september 2018 med Holland America Line.
Pris: fr. 35.695:-

Läs mer om kryssningenKryssa genom Panamakanalen

Tänk dig att kryssa genom den 80 km långa Panamakanalen, från Stilla Havet till Atlanten. Nu kan det bli verklighet! Resan inleds med sightseeing och egna upplevelser i Los Angeles, och avslutas i Fort Lauderdale, Florida. Och inte nog med det, på vägen får du även besöka Mexiko, Nicaragua, Costa Rica, Colombia och Caymanöarna.

Avresedatum och rederi: 24 september 2018 med Princess Cruises.
Pris: fr. 39.990:-

Läs mer om kryssningen
Segelkryssa i Asien

Vad sägs om att fira jul på en segelkryssning i varma farvatten, med den berömda fullriggaren Star Clipper? På vägen från Phuket till Singapore kommer vi till sällan besökta öar och upplever naturen och djurlivet mycket nära. Under resan får du chansen att snorkla i kristallklart vatten på berömda Similan Islands och i spektakulära Phang Nga Bay. Vi är bara cirka 150 passagerare ombord och vill du hjälpa till att segla fartyget är du mer än välkommen!

Avresedatum och rederi: 19 december 2018 med Star Clipper.
Pris: fr. 31.990:-

Läs mer om kryssningen

Atlantkryssning från Karibien till Barcelona

I april är det återigen dags för vår populära atlantkryssning, och denna gång har vi verkligen fyllt resplanen till max. Du besöker inte mindre än åtta färgsprakande karibiska öar, två kanarieöar och möter slutligen våren i Medelhavet med slutdestination Barcelona. I hamnarna kan du följa med på spännande utflykter eller se dig om på egen hand. Under de avkopplande dagarna till havs njuter du av allt som fartyget kan erbjuda.

Avresedatum och rederi: 2 april 2018 med Costa Cruises.

Pris: fr. 18.390:-

Läs mer om kryssningen
Vårblomning i Japan

Vem har inte drömt om att få uppleva Japans berömda vårblomning? Denna kryssning visar det mesta möjliga av den fantastiska blomsterprakten. Resan börjar och slutar i Tokyo och tar dig runt nästan hela Japan och till Sydkorea. Vi besöker platser som är nästintill orörda av utländsk turism och får en inblick i det historiska Japan med sina urgamla traditioner och byggnader. Vårt bekväma fartyg erbjuder många aktiviteter och flera utmärkta restauranger.

Avresedatum och rederi: 17 april 2018 med Princess Cruises.
Pris: fr. 34.990:-

Läs mer om kryssningen
Klassisk Atlantkryssning till New York

Följ i miljoner svenskars spår och korsa Atlanten för att uppleva den amerikanska drömmen. Rederiet Cunard har kryssat till New York sedan 1840-talet och idag sker det med världens förnämsta oceangående linjefartyg, Queen Mary 2. Det blir en oförglömlig vecka till havs med gourmetmåltider, vinprovningar, högklassig underhållning och massor av aktiviteter. Avslutningen i New York blir kronan på verket efter denna berömda kryssning.

Avresedatum och rederi: 10 maj 2018 med Cunard.
Pris: fr. 28.550:-

Läs mer om kryssningenExpeditionskryssning Svalbard & Spetsbergen

En kort resa mycket långt bort! Bara några timmars flygresa tar oss till polarexpeditionernas land nära Nordpolen, där vi kryssar runt med det klassiska fartyget Nordstjernen. Vi njuter av midnattssolen, besöker spektakulära fjordar och helt orörda områden där vi förhoppningsvis får se sälar, isbjörnar, valrossar och kanske till och med valar. Osannolika fotomotiv väntar oss och kunniga guider berättar om polarområdets hemligheter.

Avresedatum och rederi: 7 juni 2018 med Hurtigruten.
Pris: fr. 31.990:-

Läs mer om kryssningenLyxkryssa i Asien

Besök några av Asiens mest spektakulära resmål under denna kryssning med ett av världens lyxigaste rederier. Flygresan håller även den hög klass. Du flyger med ett av världens bästa flygbolag, Emirates, och kan uppgradera till Business Class mot avgift och i mån av plats. När du kryssar med Regent Seven Seas exklusiva fartyg bor du i svit och njuter av utsökta måltider, champagne, goda viner, och roomservice dygnet runt. Dessutom ingår ett stort antal utflykter i hamnarna du besöker.

Avresedatum och rederi: 3 december 2017 med Regent Seven Seas.
Pris: fr. 78.595:-

Läs mer om kryssningen
Lyxkryssa från Rio de Janeiro

En riktig lyxkryssning med extra allt. På Regent Seven Seas Mariner njuter du av gourmetmat på hela sex restauranger som alla ingår i priset. Du har upp till 33 olika utflykter att välja mellan i hamnarna – också inkluderade i priset. Champagne, fina viner och cocktails ingår i såväl restauranger som barer och du kan t.o.m. få middagen serverad rätt för rätt i din svit. Resan börjar med två härliga dagar i Rio de Janeiro och avslutas i Barcelona.

Avresedatum och rederi: 22 februari 2018 med Regent Seven Seas.
Pris: fr. 59.690:-

Läs mer om kryssningen
Kryssning i Indiska oceanen

Upplev kontrasternas öar i Indiska oceanen! Under två veckor besöker vi tre platser på mytomspunna Madagaskar, paradisöarna Seychellerna med sitt unika djur- och naturliv samt den dramatiskt bergiga franska ön Reunion. Resan inleds med ett par avkopplande dagar på Mauritius, innan vi går ombord på vårt hemtrevliga fartyg Costa Victoria. Fartyget har alla bekvämligheter, god italiensk mat och dryck samt underhållning och musik varje kväll.

Avresedatum och rederi: 24 oktober 2018 med Costa Cruises.
Pris: fr. 30.990:-

Läs mer om kryssningen


Med reservation för prisändringar, tryckfel och slutförsäljning.