MSC Seaside

MSC Seaside
MSC Cruises

Familjen i centrum

Moderna fartyg för hela familjen och mat med inspiration från Italien, låter det trevligt? Då ska du titta närmare på MSC Cruises som snabbt blivit populärt.
Av deras 15 fartyg har nio byggts under de senaste åren. Övriga fyra har genomgått stora renoveringar, vilket gör att allt känns väldigt nytt och fräscht ombord.
MSC Cruises fartyg kryssar till många spännande platser och erbjuder kryssningar för alla i hela familjen. Ombord finns aktiviteter för stora som små, välj mellan stora poolområden, salonger, barer, gym och spa.
Stämningen och servicen har en sydeuropeisk touch och underhållningen är internationell. På kvällen kan du roa dig med allt från shower till tävlingar, levande musik och disco. Klädstilen på kvällstid är mer avslappnad än på många andra kryssningsfartyg. De flesta passagerarna har snyggare fritidskläder förutom ett par festkvällar i veckan då kostym eller kavaj rekommenderas.

Läs mer Föredrar du en lyxigare upplevelse så ska du välja eleganta Yacht Club med sin uppgraderade service som inkluderar drinkar, egen restaurang, elegant lounge och poolområde. Här får du också fri entré till den stora spaavdelningen. Om du vill uppleva Kuba, Persiska viken, Medelhavet, Sydamerika eller Karibien är MSC ett utmärkt val. De har också mycket fördelaktiga barnpriser.Dölj

Ingår alltid med MSC Cruises
✓ Kryssning med helpension
✓ All underhållning ombord
Standard: 3+
Antal Fartyg: 15
Passagerare: 2065 - 5179
Besättning:
Kryssningsområden: Medelhavet, Karibien, Sydamerika, Östersjön, Atlanten, Atlanten, Persiska viken
Klädsel: Ledig klädstil, kavaj rekommenderas till middagen
Varför MSC Cruises ? Moderna fartyg med europeisk atmosfär och mycket aktiviteter.
Rekommenderas för:
✓ Vuxna
✓ Barnfamiljer
✓ Generationsresor
Läs mer om MSC Cruises och fartygen
Mer bra att veta om MSC Cruises
Information om Dryckespaket

Upptäck ett fartyg i fartyget. MSC Yacht Club ger dig möjligheten att kombinera lyxyachtens avskildhet, komfort och personliga service med kryssningsfartygets sprudlande utbud av sport, nöjen och underhållning. Ta fördel och njut av prioriterad in- och utcheckning, egen butler, room service 24/7, All Inclusive, samt fri tillgång till Thermal Suite i MSC Aurea Spa. Exklusivt för de gäster som bor i MSC Yacht Club finns även en egen lounge där tilltugg och dryck serveras hela dagen, en restaurang som endast är tillgänglig exklusivt för gästerna i MSC Yacht Club och ett eget poolområde. Allt detta ingår när du bor i MSC Yacht Club i tillägg till allt annat som fartyget har att erbjuda.

Kampanjpriser

Boka din kryssning med MSC Cruises senast 15/9 och ta del av extra fördelaktiga priser på utvalda avresor vinter och vår 2020/2021. Rabatten reflekteras i prisernaLäs mer nedan.

Dölj
Vän- och familjerabatt

Boka minst 10 personer på en kryssning och få 10.000:- i vän- och familjerabatt. Gäller på utvalda 7-nätters kryssningar i Medelhavet och Karibien med undantag förLäs mer Super Family-hytter och Voyage Selection. Erbjudandet avser endast nybokningar och gäller i mån av plats.

Kontakta oss för mer information.

Dölj

Norra Europa

Kryssa i medelhavet

Rom & Palma

Fartyg: MSC Grandiosa
Resrutt, 7 nätter: Barcelona, Cannes, Genoa, La Spezia, Civitavecchia (Rom), Palma, Barcelona.
Pris från: 7.895:-
Avresa: 12/6 2021 i insideshytt Bella.

KARIBIEN

SYDAMERIKA

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.