Lyxtåg

Resor med lyxtåg

Lyxtåg är själva sinnebilden av forna dagars eleganta resande då det var en livsstil lika mycket som ett sätt att ta sig fram. Vi erbjuder fyra olika resor på tre kontinenter, samtliga med mat och service av högsta klass.

Venice Simplon Orient Express


Venice Simplon-Orient-Express, eller Orientexpressen, är tågklassikern som tar dig från London till Venedig eller omvänt. Upplev en miljö av mahogny, blankpolerad mässing och vita dukar.

Läs mer

Eastern & Oriental Express


Eastern & Oriental Express är systertåget till Venice Simplon-Orient-Express och går från Bangkok genom Malaysia till Singapore, eller omvänt. Tåget tar dig genom bergskedjor, regnskogar och längs med underbara kustlinjer.

Läs mer
The Royal Scotsman

Belmond Royal Scotsman

Belmond Royal Scotsman är Europas kanske mest okända lyxtåg. Här reser du runt i det vackra Skottland i exklusiv avskildhet. Tåget tar max 36 passagerare och åker genom landets vilda och orörda natur

Läs mer
Rovos Rail

Rovos Rail


Rovos Rail låter dig se Sydafrika från ett av världens mest anrika lyxtåg, byggt helt i mahogny och mässing. Bo i stora, lyxiga kupéer och njut av maten i de eleganta restaurangvagnarna.

Läs mer

För bokning och mer information:

Dessa resor går inte att boka direkt på Internet, men du är välkommen att skicka en bokningsförfrågan eller att kontakta oss på telefon 08-506 115 00 eller via e-post info@globetrotter.se.

Ring
Ring
Chat
E-post
Bokningsförfrågan
Res aldrig oförsäkrad