Kryssning i Medelhavet 7 nätter

skeppets betyg 3,5

  • Fyra länder på samma resa
  • En dag ute till havs
  • Trevliga hamnar
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Varierat utbud av restauranger
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension ingår

Packa ner kameran och följ med på en oförglömlig kryssning till utvalda guldkorn i Medelhavet. Under veckan hinner fartyget Costa Deliziosa besöka unika resmål i Kroatien, Montenegro, Grekland och Italien. En dag spenderas ute till havs då du i lugn och ro kan utforska fartygets alla faciliteter och aktiviteter. Ombord finns bland annat ett härligt poolområde, flera restauranger, 4D-biograf och ett inbjudande spa där du kan unna dig lyxiga behandlingar. För barn och ungdomar anordnas dagligen mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen, på Costa Deliziosa behöver ingen vara rastlös.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Äventyret startar i Venedig, staden som är känd för sina många kanaler och romantiska atmosfär. Därifrån kastar fartyget loss och lägger till vid den världsarvslistade staden Split, ett populärt resmål bland turister från när och fjärran. Här finns stränder, shopping och restauranger, det största utbudet hittar du kring hamnen och hamnpromenaden. Dagen efter vaknar du upp i natursköna Kotor, Montenegro. Inloppet till Kotor anses som ett av världens vackraste och det är inte svårt att förstå varför. Stora delar av staden omges av en väderbiten ringmur och här kan du promenera bland vindlande gränder eller slå dig ner för en smakrik espresso på något mysigt café. Nästa anhalt på kryssningen är den grekiska staden Katakolon som ligger några mil från staden Olympia där de olympiska spelen föddes. I Olympia kan du besöka flera kulturhistoriska platser, som till exempel Zeus tempel och den gamla stadion. Vill du hellre stanna kvar i Katakolon finns både shopping, restauranger och intressanta sevärdheter.

Costa Deliziosa kryssar sedan vidare till nästa stopp. Hamnstaden Pireus ligger på bekvämt avstånd från Aten och här får du en dag fylld av storstadspuls, shopping, sevärdheter och god mat. Efter några dagar med många intryck får du nu möjlighet att koppla av ombord på fartyget då nästa dygn spenderas ute till havs. Passa på att ta ett dopp uppe på däck eller unna dig en behandling i fartygets spa. Efter en god natts sömn vaknar du upp i Bari, huvudstad i regionen Apulia. I den gamla stadsdelen La Cittá Vecchia kan du promenera i de ringlande gränderna och besöka vackert dekorerade kyrkor, som Basilica di San Luca. Besök även den lokala marknaden och ta en promenad längs hamnen, som har en fin utsikt över staden och havet. När du full av intryck och återvänder till fartyget kan du se fram emot en sista kväll ombord innan fartyget nästa morgon återvänder till Venedig där kryssningen avslutas.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30