Kryssning i södra Karibien 7 nätter

skeppets betyg 4,5

  • Sex öar i västra/östra/södra Karibien
  • En dag ute till havs
  • Karibiens shoppingparadis St. Thomas
  • Fina stränder
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Varierat utbud av restauranger och underhållning
  • Helpension och dricks ingår

Kliv ombord på det eleganta och moderna kryssningsfartyget Celebrity Summit som tar dig till drömmarnas Karibien. En vecka fylld av äventyr, paradisstränder, förstklassig shopping och nya smakupplevelser. Du hinner uppleva inte mindre än sex karibiska öar, som alla har något extra. Även fartyget är i en klass för sig. Här kan du njuta vid poolen, i den lyxiga spaavdelningen eller av god mat i någon av de fina restaurangerna. Kvällstid erbjuds spektakulära shower, teater och filmvisningar i biografen.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Kryssningen tar sin början i Puerto Ricos huvudstad San Juan, en dynamisk stad där gammalt möter nytt och där kontrasterna är stora mellan de historiska kvarteren i gamla stan och de nya internationella finanskvarteren. Första dagen spenderas till havs, så att du hinner ta del av Celebrity Summits stora utbud av nöjen och avkoppling. Här väljer du själv om du vill aktivera dig i gymmet och på löparbanan eller koppla av vid det stora poolområdet och i spaavdelningen. Barnen får sitt lystmäte i barn- och ungdomsklubben och när hungern gör sig påmind finns flera trevliga restauranger och barer att välja bland. Kryssningens första stopp blir Bridgetown, Barbados huvudstad. Du kan promenera till centrum från hamnen och staden är lagom stor för att utforskas under en dag. Besök det gamla fortet eller ett romdestilleri. På Broad Street hittar du varuhus och butiker medan Pelican Village strax utanför staden specialiserar sig på lokalt hantverk. Dagen därpå kliver du i land på St Lucia, en av Karibiens vackraste öar med frodig regnskog, böljande berg och fina sandstränder. Huvudstaden Castries erbjuder ett bra utbud av tax free-shopping, restauranger och sevärdheter. På nästa ö, Antigua, får du bekanta dig med huvudstaden St John´s. Besök museet, sväng förbi marknaden eller se en cricketmatch. Stadsbilden karaktäriseras av katedralen och de färgstarka låga husen.

Nästa stopp är St Martin/Marteen, en favoritdestination för många kändisar. Fartyget lägger till på den holländska sidan, nära huvudstaden Philipsburg. Missa inte att besöka den franska sidan av ön också, och dess huvudstad Marigot. I båda städerna finner du bra shopping, vackra vyer och en välkomnande atmosfär. En tur till grannön St Barths kan också rekommenderas. Kryssningens sista anhalt blir shoppingparadiset Charlotte Amalie på St Thomas. Här ligger butik efter butik, fyllda av tax free-varor som smycken, kristall och kläder. Vill du inte shoppa kan du ta en tur längs Skyline Drive och bara beundra utsikten över staden, eller besöka den spännande marinparken. Många erfarenheter rikare återvänder sedan du och fartyget därefter tillbaka till San Juan, där allt tog sin början.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30