Maldiverna, Sri Lanka, och Indien

skeppets betyg 3,5

Paket med kryssning och flyg

  • Sex olika resmål i tre länder
  • Fyra dagar ute till havs
  • Tre dagar i Mumbai
  • Indisk atmosfär
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension ingår
  • Dricks ingår

Välkommen ombord på Costa Victoria och den här spännande, två veckor långa kryssningen som särskilt inriktar sig på Indien! Fartyget kastar loss från hamnen på Maldivernas huvudö Male, där du först får ett dygn som med fördel kan tillägnas åt snorkling eller dykning i världsklass. Kryssningens första stopp är Colombo, Sri Lankas färgstarka huvudstad som lockar med basarer, shoppingcenter och god mat. Därefter väntar så många som fyra olika stopp i Indien. Njut av upplevelser i Marmago, Mumbai, New Mangalore och Cochin, innan Costa Victoria kryssar tillbaka mot Maldiverna igen.

Under dagarna till havs har du det bra ombord på fartyget, som erbjuder flera restauranger och barer att välja mellan, poolområde, spa, barnklubb, teater och kasino. Extra trevligt är det på Concorde Plaza som ligger på däcket Carmen och som omges av panoramafönster med utsikt över havet. På kvällarna lever det upp med levande musik och dans.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Pass och visum
Alla personer som reser till länder utanför EU måste ha ett pass, som oftast ska vara giltigt sex månader efter hemkomst. För resor inom EU krävs att man har pass eller nationellt ID-kort. För resor inom EU ska det vara giltigt under hela resan. Läs mera på ving.se/pass-visum. Pass- och visumfrågor ska ställas till respektive lands ambassad eller konsulat.

Svenska medborgare måste ha inresetillstånd till Sri Lanka. Detta får man enklast genom att ansöka på: http://www.eta.gov.lk/slvisa tidigast tre månader i förväg. Vi rekommenderar att du ansöker senast en vecka innan avresa. Resenärer med annat medborgarskap eller ursprung än svenskt ombeds kontakta Sri Lankas Ambassad.

För resa till Indien krävs visum, gör din ansökan på den här sidan: https://indianvisaonline.gov.in/visa i god tid innan avresan. Observera att Costa Cruises inte godkänner elektroniskt visum, och du behöver välja "Regular Visa Application" vid ansökan. För inresa i Indien krävs att passet är giltigt minst 6 månader efter ankomst till Indien.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30