Kryssning i Indiska oceanen 14 nätter

skeppets betyg 3,5

  • Sex olika resmål i tre länder
  • Fyra dagar ute till havs
  • Tre dagar i Mumbai
  • Indisk atmosfär
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension ingår

Välkommen ombord på Costa Victoria och den här spännande, två veckor långa kryssningen som särskilt inriktar sig på Indien! Fartyget kastar loss från hamnen på Maldivernas huvudö Male, där du först får ett dygn som med fördel kan tillägnas åt snorkling eller dykning i världsklass. Kryssningens första stopp är Colombo, Sri Lankas färgstarka huvudstad som lockar med basarer, shoppingcenter och god mat. Därefter väntar så många som fyra olika stopp i Indien. Njut av upplevelser i Marmago, Mumbai, New Mangalore och Cochin, innan Costa Victoria kryssar tillbaka mot Maldiverna igen.

Under dagarna till havs har du det bra ombord på fartyget, som erbjuder flera restauranger och barer att välja mellan, poolområde, spa, barnklubb, teater och kasino. Extra trevligt är det på Concorde Plaza som ligger på däcket Carmen och som omges av panoramafönster med utsikt över havet. På kvällarna lever det upp med levande musik och dans.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Pass och visum
Sri Lanka
För svenska medborgare måste passet vara giltigt 6 månader efter hemkomst. Inresetillstånd krävs (ETA) som är ett E-visum. Ansöker du om E-visa online fås visumet direkt. Ansökan görs via denna länk: http://www.eta.gov.lk/slvisa/. Kostnaden för visumet varierar beroende på resans längd men börjar från cirka 20 USD. Handläggningstiden för manuell ansökan är mellan 10-30 dagar. För mer information hänvisar vi till Sri Lankas ambassad på telefon 08-663 65 23.

För svenska medborgare med födelseort utanför Sverige kan andra regler gälla. Observera även att du kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass och att visum kan krävas vid mellanlandningar. Vänligen kontakta ambassaden/konsulatet för mer information. Ving ansvarar ej för felaktiga handlingar som kan leda till nekad inresa i Sri Lanka.

Indien
För svenska medborgare måste passet vara giltigt 6 månader från inresa. Visum krävs. Handläggningstiden för visum varierar men är minst 4 dagar. Du kan göra en manuell ansökan eller ansökan för E-visum. Kostnaden för visum varierar beroende på resans längd men börjar från 80 USD. Två tomma sidor i passet krävs. För kryssningspassagerare så är det viktigt att du kontrollerar hur många hamnar du ska besöka i Indien för att välja rätt visum. Vi rekommenderar ett års visum som gäller för två eller fler hamnar. För mer information hänvisar vi till Indiens ambassad på telefon 08-10 70 08.

Visumansökan till Indien: https://indianvisaonline.gov.in/
E-visum: https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html
Visumhjälp: https://www.in.ckgs.se/

För svenska medborgare med födelseort utanför Sverige kan andra regler gälla. Observera även att du kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass och att visum kan krävas vid mellanlandningar. Vänligen kontakta ambassaden/konsulatet för mer information. Ving ansvarar ej för felaktiga handlingar som kan leda till nekad inresa i Indien.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30