Kryssning i Hawaii 7 nätter

skeppets betyg 4

  • Fem resmål på fyra öar
  • Helpension ingår
  • Natursköna vyer
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Free at Sea

Pride of America tar dig med på en oförglömlig resa i Hawaiis vackra övärld. Under en vecka får du bland annat lära känna huvudstaden Honolulu, ögruppens näst största ö Maui och Kauai som är den äldsta av de åtta större öarna. Alla bjuder på storslagen natur i en eller annan form, med turkost vatten, vacker bergskuliss, lummig grönska och imponerande vattenfall. Resmålen är så betagande, att du knappt har tid att tillbringa någon tid på fartyget. På kvällarna får du dock chans att njuta av allt som Pride of America har att erbjuda; två poolområden, fitnessanläggning, spa, kasino, butiker, restauranger och barer. Norwegian Cruise Line tillämpar Free at Sea, vilket innebär att det inte finns några sittningstider ombord, utan att du själv väljer när och var du vill äta.

Läs mer om kryssningen Dölj text

Resrutt
Kryssningen utgår från Hawaiis huvudstad Honolulu på ön Oahu. I hamnen välkomnas du av den berömda fyren Aloha Tower som är ett av stadens mest kända landmärken. Honolulu lockar med sol och bad på vackra Waikiki Beach men även historieintresserade kan få sitt behov mättat med besök vid Pearl Harbor och The Bishop Museum. Första stoppet blir ön Maui, som är känd för sin fantastiska natur och vänliga invånare. Här blandas tropiska växter och fascinerande vattenfall med bergens månlika landskap. Längs den 20 mil långa kuststräckan finns ett dussin stränder att välja bland, vissa är lättingängliga medan andra nås med kajak eller en promenad genom regnskogen. Vattnet är klart och fullt av liv. Här hittar du bland annat knölval, sköldpaddor och Hawaiis utrotningshotade munksäl. De friska vindarna gör även Maui till ett paradis för vind- och kitesurfare. Efter två dagar på Maui bär det av till Hilo där du kan besöka Lyman Museum eller Pacific Tsunami Museum om du vill lära dig mer om Hawaiis historia. Knappt fem mil från Hilo finner du också Volcano National Park och den aktiva vulkanen Kilauea.

Näst på tur står staden Kailua-Kona, som i första hand är känd för sitt vattenliv. Fisket utanför staden håller hög klass och här har många rekordstora fiskar fångats. Bada vid några av Hawaiis bästa stränder, snorkla och upplev det rika djurlivet med alla färgglada fiskar. Du kan också utforska omgivningarna med kajak eller prova på att surfa. Dagen därpå lägger Pride of America till vid Nawiliwili på ön Kauai, "den gröna ön". Öns förtrollande natur och paradisstränder har varit kuliss i över 60 hollywoodfilmer och här finns mängder av möjligheter till vandring längs lummiga stigar och sagolika vattenfall. Vill du uppleva mer av Kauais mäktiga natur är storslagna Waimea Canyon att rekommendera. Nationalparken är Hawaiis svar på Grand Canyon och ligger endast sex mil från hamnen i Nawiliwili. Resan börjar lida mot sitt slut för denna gång, men innan Pride of America återvänder till Honolulu får du njuta av en eftermiddag och kväll ombord.


Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17:30

Starta chatten

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ett annat av våra
20 rederier? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

08-506 115 00
Våra öppettider:
Mån-fre 9:00-17:30