En Annorlunda och oförglömlig kryssning
Kryssa i Karibien och över Atlanten
Costa Cruises


I början av april är det dags igen för en av våra mest uppskattade kryssningar som den här gången avgår från Point-a-Pitre på Guadeloupe till metropolen Barcelona. Under den 15 dagar långa kryssningen besöker du 4 färgsprakande Karibiska öar, den soliga Kanarieön Teneriffa, solkustens huvudstad Malaga innan du når slutdestinationen Barcelona. I hamnarna kan du följa med på spännande utflykter eller se dig om på egen hand. Under de avkopplande dagarna till havs njuter du av allt som fartyget Costa Pacifica kan erbjuda, restauranger, barer, teater med påkostade shower, stort gym och spa och tre pooler, för att nämna några saker.


Guadeloupe till Barcelona
15 dagar inkl. flyg, transfers, hotell & kryssning fr. 15.490:-

Costa Pacifica
Betyg: 3,5

Resrutt: Flyg från Köpenhamn till Guadeloupe. En hotellövernattning på Guadeloupe. Kryssa till St. Lucia - St Vincent - Barbados - Sex avkopplande dagar till havs - Teneriffa - En dag till havs - Malaga - En dag till havs- Barcelona - Flyg hem till Köpenhamn.

Avresa från Köpenhamn 6 april 2018.

Detaljerad resrutt
Dag Destination Avgång Ankomst
06 apr Köpenhamn - Pointe-a-Pitre    
    Ankomst Avgång
06-07 apr Hotellövernattning på Guadeloupe    
08 apr Ombordstigning och avgång   07:00
08 apr St Lucia 08:00 18:00
09 apr St Vincent 08:00 18:00
10 apr Barbados 08:00 18:00
11-16 apr Avkopplande dagar till havs    
17 apr St.Cruz de Tenerife, Kanarieöarna 08:00 17;00
18 apr Till havs    
19 apr Malaga 12:00 20:00
20 apr Till havs    
21 apr Barcelona 07:00  
21 apr Transport till flygplatsen i Barcelona    
    Avgång Ankomst
21 apr Flyg hem till Köpenhamn    
Dölj resrutt


Allt detta ingår

check Flyg till Guadeloupe och hem från Barcelona
check Alla transfers
check En hotellövernattinkl. frukost på Guadeloupe
check Kryssning till bl.a. fyra öar i Karibien och en i Kanarieöarna
check Helpension på fartyget ("All Inclusive" mot tillägg)
check All underhållning ombord
check Resvärd under kryssningen

Priser i svenska kronor

Hyttkategori Del i dubbelhytt Enkelhytt** 3:e / 4:e person**
Insides Classic 15.490:- På förfrågan På förfrågan
Insides Premium* 15.990:- På förfrågan På förfrågan
Utsides Classic 16.490:- På förfrågan På förfrågan
Utsides Premium* 16.990:- På förfrågan På förfrågan
Balkong Classic 17.490:- På förfrågan På förfrågan
Balkong Premium* Slutsåld På förfrågan På förfrågan
Priserna kan variera beroende på tillgång på både flyg och hotell
* Premiumhytt innebär hytt med bättre läge i fartyget samt att du får välja middagssittning.
** Begränsat utbud

Dryckespaket

Köp till något av nedan dryckespaket:
Pranzo & Cena för 165:- per dygn (2.310:- för hela kryssningen) per person. Med Pranzo & Cena kan du välja mellan ett urval av viner, läskedrycker och öl på glas under lunch och middag i buffét och restaurang.

Più Gusto för 280:- per dygn (3.920:- för hela kryssningen) per person. Med Più Gusto kan du njuta av ett urval av viner, öl och läskedrycker på glas hela dagen. Detta paket är också perfekt för dig som älskar cocktails. Förutom uppfriskande läsk, vin, öl och kaffe ingår ett urval av hela 34 olika typer av alkoholhaltiga och alkoholfria cocktails, blandade drinkar och frusna drinkar.

Bokas på telefon +46 8 506 115 00 alternativt via anmälan nedan.

Anmälan6-7 april: Guadeloupe

Guadeloupes största stad är Pointe a Pitre. Här bor du en natt för att koppla av innan kryssningen startar. Här finner du bl.a en stor marknad där du hittar allt från lokalt hantverk till rom, smycken och textilier. Precis utanför staden finns långa, vita sandstränder och nationalparker med imponerande vattenfall och regnskogar.

8 april: St Lucia

St Lucia är utan tvekan en av Karibiens absolut vackraste öar, med frodig grönska, böljande bergsformationer, fina sandstränder, tät regnskog och resliga bananträd. Den färgsprakande huvudstaden Castries erbjuder ett lagom stort utbud av shopping, restauranger och sevärdheter.

9 april: St Vincent

Vulkanön Saint Vincent, en del av Grenadinerna, är Karibiens kanske bäst bevarade hemlighet. Här finns det lokala och genuina väl bevarat. Dynamiska berg blandas med turkostblått hav, som bjuder på lugnt vatten för segelentusiasten.

10 april: Barbados

Huvudstaden Bridgetown är precis lagom stor för att utforskas under en dag. Barbados är ingen stor ö, vilket gör det lätt att göra utflykter. Ta en tur till någon av öns gamla sockerplantager eller besök världens äldsta romdestilleri, Mount Gay

11-16 april: Till havs

Den avspända stämningen och livsglädjen gör att många av våra gäster uppskattar upplevelsen här. Här är maten inspirerad av det italienska köket och du klär dig snyggt men utan formella krav.

17 april: Teneriffa

Med sina skiftande landskap, från sydsidan och Teides karga lavalandskap till Orotavadalens prunkande grönska i norr, har Teneriffa något för alla smaker.

18 april: Till havs

Costa Pacifica är ett stort och modernt fartyg vars inredning inspirerats av italienska palats. Har du turen att få spendera en dag eller två ute till havs har du gott om tid att vältra dig i en av poolerna ombord, eller låta kroppen få återhämtning i fartygets avkopplande spa. Önskar du en aktiv semester finns här även gym och löparbana.

19 april: Malaga

Malaga är huvudorten längs Costa del Sol och bjuder på både strand och stad. Det är en av kustens största städer, men ändå inte större än att man kan gå tvärs över centrum på en halvtimme. Malaga bjuder på muséer, kyrkor, tapas och fotboll, för att nämna några saker.

20 april Till havs

Precis som på Costa Cruises andra fartyg är mat och dryck en viktig del av din upplevelse. Ombord finns flera restauranger och barer att välja mellan, där du kan njuta av god, vällagad italiensk mat. Efter middagen kan du avsluta kvällen i teatern, eller kanske prova lyckan i fartygets eget kasino.
.

21 april: Barcelona

Barcelona är Kataloniens huvudstad, Spaniens näst största stad och ett stort centrum för handel och industri. Barcelona är dessutom en blandning mellan gammalt och nytt. Staden rustades upp ordentligt till sommarolympiaden 1992 och är kanske den mest spännande i Europa när det gäller modern arkitektur och design. Hit vallfärdar alla konst- och arktitektstuderande. Kontrasterna är stora mellan Barrio Gotico, den gamla gotiska stadsdelen med sina palats och sin jugendarkitektur av Gaudi, till ultramoderna byggnader nere i det gamla hamnområdet.

Viktigt att veta

För att du ska få en så bra resa som möjligt är det viktigt att du tar en titt under denna flik:.
Viktigt inför din resa

Vad ingår i ditt pris:

Flyg i ekonomiklass från Stockholm till Pointe-a-Pitre, Guadeloupe och hem från Barcelona. Alla transporter från/till flygplats, hotell och fartyg, kryssning med helpension, hamnavgifter, och all underhållning ombord, svensk resvärd

I priset ingår ej: Dryck, dricks till servicepersonalen ombord, (12,50 USD per person och dag), utflykter i hamnarna och vissa aktiviteter t.ex. spa samt avbeställningsskydd och reseförsäkring. Önskar du förbetala dricksen till servicepersonalen och lägga på det i din bokning är kostnaden för detta 1.805:-

Pass & Visum

Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomst. Resenärer av annan nationalitet än svensk bör kontrollera vad som gäller med ambassad/konsulat.

Anmälningsavgift och avbokningsregler:

Anmälningsavgift (deposition): 30%. Avbeställningsskyddet är 5% av resans pris och gäller för avbokning vid akut sjukdom. Har du inte avbeställningsskydd gäller följande regler vid avbokning: Antal dagar (räknas före avgång) och kostnad i procent av resans totalpris. Mer än 179 dagar: 1.000:- per person, 179-120 dagar: 15%, 119-90 dagar: 25%, 89-60: dagar 30%, 59-45: dagar 50%, 44-30: dagar 60%, 29-20: dagar 75%, 19-10: dagar 90%, 9-0: dagar 100%

Bra att veta om Costa Cruises

Dölj

Bokas på telefon 08-506 115 00 alternativt via anmälan nedan.

Anmälan

Med reservation för prisändringar och slutförsäljning.