Hurtigruten

Vackra vyer i behagligt tempo

Hurtigruten erbjuder en annorlunda sjöresa full av aktiviteter och fantastiska vyer.

Här kan du vara med och mata örnar som flyger längs med fartyget och möta lokala fiskare vars fångst senare serveras på din tallrik. Fartygen tar med dig längs Norges vackra kust och fler äventyr väntar i form av expeditionskryssningar kring Island, Arktis och Antarktis.

Ingår alltid med Hurtigruten
✓ Helpension på expeditionskryssningar
✓ Helpension när du reser minst 5 dygn längs Norges kust
✓ Vackra naturupplevelser
Standard: 3+
Kryssningsområden: Norge, Svalbard, Europa, Alaska, Sydamerika, Antarktis, Atlanten
Klädsel: Ledig klädsel, kläder efter väder
Varför Hurtigruten ? För den som vill uppleva naturen
Rekommenderas för:
✓ Den som är intresserad av djur & natur
Läs mer om Hurtigruten och fartygen
Mer bra att veta om Hurtigruten

KAMPANJER!

30% rabatt på kryssningar med Hurtigruten!

Boka din resa med Hurtigruten senast 2 mars och få 30% rabatt på kryssningspriset. Kampanjen gäller på kustresor Bergen-Kirkenes-Bergen,Läs mer Bergen-Kirkenes och Kirkenes-Bergen samt utvalda expeditionskryssningar med avresa 4 april - 31 december 2020. Rabatten är inkluderad i priserna nedan.

Dölj

Norska fjordarna

Expeditionskryssningar

Nedan finner du några exempel på olika expeditionskryssningar. Ring oss på 08-506 115 00 för mer information om hela utbudet.

Sydamerika

Fartyg: MS Roald Amundsen
Resrutt, 13 nätter: Följ med på en spännande resa och upptäck Sydamerikas Stillahavskust – från Chiles Medelhavsklimat i söder till färgstarka Ecuador i norr. Besök vackra kolonialstäder och fascinerande arkeologiska fyndplatser och upplev Perus svunna kulturer med all sin mystik.
Pris från: 24.490:-
Avresa: 3/4 2020 och boende i en utsideshytt. Flyg och hotell tillkommer.

Centralamerika

Fartyg: MS Roald Amundsen
Resrutt, 15 nätter inkl. en hotellnatt: En äventyrsresa i Centralamerika. Vi utgår från Ecuador och lägger till i fridfulla städer och på vackra öar, upptäcker frodiga regnskogar och upplever djur, natur och arkitektoniska skatter längs Stillahavskusten i Colombia, Panama, Costa Rica och Nicaragua innan vi når resans mål: färgstarka Mexiko.
Pris från: 26.232:-
Avresa: 16/4 2020. I priset ingår en hotellnatt samt transfer till fartyget i Guayaquil, kryssning 14 nätter i fönsterhytt med helpension. Flyg tillkommer.

Svalbard runt – i isbjörnarnas rike

Fartyg: MS Spitsbergen
Resrutt, 10 dagar: Följ med på en unik expedition i arktiska farvatten! Under vår resa runt Svalbard har vi som mål att korsa den 80:e breddgraden under midnattssolen. Utforska Europas största arktiska vildmarksområde och följ med på utflykter där vi fotvandrar, paddlar kajak eller korsar en glaciär. Här finns goda chanser att få syn på isbjörn.
Pris från: 59.460:-
Avresor: 14/6, 22/6, 17/8 2020. Priset avser 22/6 2020 boende i insideshytt inkl. en hotellnatt i Longyearbyen, flyg Oslo-Longyearbyen t/r samt transfer till fartyget.

Antarktis

Fartyg: MS Midnatsol
Resrutt, 13 dagar: Gör dig redo för ditt livs äventyr! Från Ushuaia korsar du Drakesundet och fortsätter på en oförglömlig upptäcktsresa till Antarktis. Se pingviner på nära håll och ta i isberg med bara händerna. Utbudet ombord är stort: Activity Center, temadagar, spännande föredrag med mera, allt för att ge din resa lite extra krydda.
Pris från: 55.890:-
Avresor: 28/12 2019, 10/2, 21/2, 3/3 2020. Priset avser resa 3/3 2020 boende i utsideshytt inkl. en hotellnatt i Buenos Aires samt flyg Buenos Aires-Ushuaia t/r.
För dig som reser själv pris från 58.390:- i egen utsideshytt.
Flyg från Sverige tillkommer.

Nordvästpassagen – i stora upptäckares kölvatten

Fartyg: MS Roald Amundsen
Resrutt, 29 dagar: Var med om upplevelser som är få förunnade när vi seglar i de stora upptäckarnas kölvatten genom den legendariska Nordvästpassagen. Upplev den råa och förrädiska skönheten i denna sällan besökta, orörda vildmark ombord på vårt toppmoderna expeditionsfartyg, ett av de få fartyg som är utrustade för att navigera i dessa vatten.
Pris från: 187.660:-
Avresa: 16/8 2020, boende del i utsideshytt inkl. en hotellnatt i Vancouver och flyg från Vancouver till Noume.
För dig som reser själv pris från 187.980:- i egen utsideshytt.
Flyg från Sverige tillkommer.

Grönland

Fartyg: MS Fridtjof Nansen - NYTT FARTYG!
Resrutt, 16 dagar inkl flyg: På vår Grönlandskryssning utforskar vi den unika, spektakulära naturen och får lära oss mer om den fascinerande inuitkulturen. Träffa de gästvänliga människor som lever i det karga, arktiska landskapet och glid fram bland gigantiska isberg under midnattssolens ljus på väg mot höjdpunkter som Diskobukten.
Pris från: 64.710:-
Avresor: 8/7, 23/7, 7/8, 22/8 2020. Priset avser 22/8 2020 boende i utsideshytt, flyg från stockholm tur och retur.

sök kryssning med hurtigruten

Pris avser enbart kryssningen och baseras på per person och del i dubbelhytt. Priserna är indikativa och kan förändras, slutgiltigt pris får man vid kontakt med Globetrotter. För att boka vänligen ring oss på 08-506 115 00 eller mejla info@globetrotter.se.

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.