Fred Olsen
Cruise Line

Natursköna strandhugg

Söker du något mindre fartyg med brittisk känsla och familjär atmosfär har du hittat rätt. Du besöker ofta mindre och pittoreska hamnar, dit de större kryssningsfartygen inte kan ta sig.

Fred Olsen är omtyckt för att de har just mindre fartyg som alla har sin personlighet och mycket fartygskänsla. Servicen är personlig och familjär, en trevlig stämning råder ombord. Fartygets storlek gör det lätt att hitta ombord och det är lätt att få kontakt med medpassagerare och besättning.
På dagtid ordnas en hel del aktiviteter ombord, men de flesta passagerarna föredrar att ta det lugnt i den friska luften på däck eller umgås med sina medpassagerare i någon salong eller bar.

Läs mer På kvällarna klär man gärna upp sig och samlas till middagen med nyvunna vänner. Här väntar dans och underhållning liksom kortsalong och stort bibliotek. Med tanke på ägarfamiljens anknytning till Norge är detta ett utmärkt alternativ om du vill göra en oförglömlig kryssning i Norges vackra fjordar. Du kan också välja att ge dig ut på en längre kryssning jorden runt eller en exotisk delsträcka när vintern knackar på dörren.Dölj

Ingår alltid med Fred Olsen
✓ Kryssning med helpension
✓ All underhållning ombord
Standard: 3+
Antal Fartyg: 4
Passagerare: 900-1350
Besättning: 310-510
Kryssningsområden: Medelhavet, Karibien, Östersjön, Afrika, Kanarieöarna, Sydamerika, Norska fjordarna, Atlanten, Jorden runt
Klädsel: Ledig klädstil, kavaj eller kostym rekommenderas till formella kvällar.
Varför Fred Olsen ? Familjär och brittisk karaktär
Rekommenderas för:
✓ Vuxna
✓ Soloresenärer
✓ För dig som uppskattar brittisk mat service

Läs mer om Fred Olsen och fartygen
Mer bra att veta om Fred Olsen Cruises
Läs mer om dryckespaket

Flodkryssningar!

Just nu har vi mycket förmånliga priser på utvalda flodkryssningar med Fred Olsen. Se nedan några exempel märkta med Kampanj, kontakta oss för fler resor!
FlodkryssningarLäs mer

Dölj
Bra priser för dig som reser själv!

Fred Olsen erbjuder på utvalda resor bra priser för dig som reser själv. Kontakta oss för vilka kryssningar som gäller just nu se nedan några exempel.

För mer informationLäs mer vänligen ring oss på 08-505 115 00.

Dölj

Jorden runt 2021

Europa & Atlantens öar

KARIBIEN

ASIEN

Flodkryssa med Brabant

Sök kryssning med Fred Olsen

Pris avser enbart kryssningen och baseras på per person och del i dubbelhytt. Priserna är indikativa och kan förändras, slutgiltigt pris får man vid kontakt med Globetrotter. För att boka vänligen ring oss på 08-506 115 00 eller mejla info@globetrotter.se.

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.