Crystal Cruises

Förstklassig service

Upptäck världen och njut av livets goda. Crystal Cruises satsar på sann lyx vad gäller mat, dryck, service och bekvämlighet. Du kryssar med All Inclusive där alla måltider, vin och drinkar ingår. På kvällarna väntar levande musik och showloungen med allt från cabaret till klassisk musik. Om du föredrar att avnjuta en årgångswhiskey kan du göra det i någon av de stämningsfulla barerna.
Crystal Cruises är rederiet som satsat på lyx i dess sanna bemärkelse. Fartygen tillhör kryssningsvärldens ”creme de la creme” och vänder sig till en publik som kräver det absolut bästa. Crystal Cruises har två kryssningsfartyg, en yacht, ett expeditionsfartyg och har även flera flodkryssningsfartyg. På denna sida kan du läsa mer om rederiets erbjudanden med kryssningsfartyg och yacht. Stämningen ombord är elegant. Allt håller hög klass och är påkostat, från dekor, till möblemang, porslin och råvaror. Och det är just detta, de små detaljerna, som gör en kryssning med Crystal Cruises speciell.

Ingår alltid med Crystal Cruises
✓ Underhållning
✓ All dryck inkl. champagne
✓ Dricks till servicepersonalen
✓ Helpension inkl. gourmetmåltider
✓ WiFi
Standard: 5+
Antal Fartyg: 8
Passagerare: 62-1070
Besättning: 91-655
Kryssningsområden: Europa, Karibien, Sydamerika, Afrika, Oceanien, Asien
Klädsel: Ledig klädsel dagtid, Elegant Casual kvällstid (vid formella kvällar rekommenderas kostym)
Varför Crystal Cruises ? Crystal Cruises passar de som söker en kryssning av högsta klass, både vad gäller mat, service, miljö och faciliteter.
Rekommenderas för:
✓ Vuxna
✓ Den kräsna
✓ Par
Läs mer om Crystal Cruises och fartygen
Mer bra att veta om Crystal Cruises

Boka tidigt-kampanj

Boka din kryssning med Crystal Cruises senast den 2 september och få rabatt på din kryssning. Kampanjen gäller på utvalda kryssningar och återspeglas i priserna nedan.Läs mer Gäller endast nybokningar.

Dölj

Flodkryssa med Crystal cruises

Karibien

ASIEN, OCEANIEN & AFRIKA

Europa & medelhavet

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.