Costa Cruises

Beroende på när du bokat din kryssning kan dryckespaket, internet och eller dricks vara inkluderat i kryssningens pris. Gäller endast på standardkryssningar, gäller ej på gruppresor, jorden runt eller delsträckor av jorden runt.

Följande ingår i respektive hyttkategori för avresor från 21 april 2018:
Basic Classic-hytt: Dricks till servicepersonalen
Basic Premium-hytt: Dricks till servicepersonalen

Comfort Classic-hytt: Pranzo & Cena, dricks till servicepersonalen, 250MB internet per person
Comfort Premium-hytt: Più Gusto, dricks till servicepersonalen, 250MB internet per person

Deluxe Suite: Intenditore, dricks till servicepersonalen ombord, 250 MB internet per person.

Har du bokat kategori Basic kan du köpa till ett dryckespaket:

  • Pranzo & Cena fr. 175:- per person/dag
  • Più Gusto fr. 300:- per person/dag
  • Intenditore fr. 465:- per person/dag

Har du ett dryckespaket inkluderat i din hyttkategori kan du uppgradera ditt dryckespaket från "Pranzo & Cena" till ”Più Gusto” eller från "Più Gusto" till ”Intenditore” direkt ombord.

Om du bokar din kryssning online på globetrotter.se måste du ringa eller mejla oss för att köpa till dryckespaket. Detta måste göras innan du slutbetalar din kryssning.

DRYCKESPAKET
Pranzo & Cena
Detta paket passar alla som gillar att ta ett glas vin eller öl till maten. Du kan njuta av ett urval av viner, öl och läskedrycker på glas varje dag till både lunch och middag.

Più Gusto
Detta paket är perfekt för dig som älskar cocktails, i synnerhet före eller efter middagen. Più Gusto innehåller, förutom uppfriskande läsk, vin, öl och kaffe Illy, ett urval av hela 34 olika typer av alkoholhaltiga och alkoholfria cocktails.

Intenditore
Detta paket passar finsmakaren som vill njuta av de allra bästa likörerna och champagner på sin semester. Njut av ett obegränsat antal drycker från våra dryckeslistor (pris upp till 9 euro). Detta är även det enda paketet som inkluderar drycker från minibaren och som kan serveras i hytten. För riktiga livsnjutare!