Azamara

Tid för upplevelser

Exklusiva kryssningar i mindre format som tar dig närmare de stora upplevelserna. Älskar du att resa, så kommer du att älska Azamara.

Azamaras flotta består av tre fartyg, Azamara Journey, Azamara Quest och Azamara Pursuit. De är lite mindre, med snygg design och generös helpension. För att göra det extra bekvämt för dig så ingår också dricks i kryssningens pris.
Eftersom respektive fartyg har färre än 700 gäster ombord är atmosfären avslappnad och du får personlig service från den erfarna personalen. Varför nöja sig med en halv dag på en intressant destination, när du kan uppleva den från tidig morgon till sen kväll eller till och med över natten? På Azamara får du mer tid att upptäcka flera spännande platser. Dessutom ingår på flera rutter exklusiva utflykter i AzAmazing Evening.
Läs mer Platsen för AzAmazing Evening är lika autentisk och unik som arrangemanget. Den kan äga rum i en italiensk operasal från 1800-talet, på den ryska baletteatern, i Odeon vid Efesos eller i Liverpools majestätiska anglikanska katedral. Ombord kan du välja mellan fem restauranger och på kvällarna bjuds det på show och musikunderhållning. Flera träningsklasser ingår och det finns en härlig spa-avdelning. Med en nyrenoverad flotta (2016) så är Azamaras fartyg snyggare än på länge.
Azamara erbjuder många spännande rutter i hela världen. Se exempel nedan eller kontakta oss för fler förslag.
Dölj

Ingår alltid med Azamara
✓ Kryssning med helpension
✓ Dryckespaket
✓ All underhållning ombord
✓ Dricks till servicepersonalen
Standard: 4+
Antal Fartyg: 3
Passagerare: 690
Besättning: 408
Kryssningsområden: Medehavet, Karibien, Asien, Atlanten, Indiska Oceanen
Klädsel: Ledig klädstil, kavaj rekommenderas till middagen
Varför Azamara? Nyrenoverade, mindre fartyg med längre hamnuppehåll, dricks ingår
Rekommenderas för:
✓ Vuxna
✓ Soloresenärer

Läs mer om Azamara och fartygen
Mer bra att veta om Azamara

Kampanj!
Boka din resa med Azamara och ta del av extra förmånliga priser. Kampanjen gäller på utvalda avresor och gäller endast nybokningar som görs senast 18 november. Se exempel på kryssningar nedan som markeras med "Kampanj", rabatten reflekteras i priserna nedan.

Medelhavet

Sydamerika

Oceanien & Asien

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.