Succen är tillbaka - Kryssa över Atlanten
Succen är tillbaka
Kryssa över Atlanten

2011 startade vi succén där vi drar nytta av rederiernas förflyttning av fartyg över Atlanten. Varje säsong seglar nämligen många rederiers fartyg över Atlanten frånLäs mer Medelhavet till Karibien eller vice versa. Dessa seglingar erbjuder ofta väldigt låga priser. Samtidigt hämtar eller lämnar vårt systerföretag Vings flygbolag Thomas Cook Airlines de första eller sista gästerna för säsongen från något resmål. Flyget går då tomt ena vägen. 2011 fick vi den briljanta idén att chartra den tomma flygmaskinen. Detta gjorde att vi till en låg kostnad kunde arrangera paketresor som inkluderade direktflyg, alla transporter och kryssning till osedvanligt låga priser. Det blev en omedelbar succé vi inte riktigt räknade med. Succén blev så stor att vi sedan dess arrangerat resor över Atlanten enligt samma koncept två gånger om året.

I höst kommer vi att erbjuda två atlantkryssningar med två helt olika karaktärer. En med Royal Caribbean´s nyrenoverade fartyg Independence of Seas. Ett fartyg som erbjuder en stor mängd aktiviteter, shower och restauranger. Den andra kryssningen kommer att gå med Holland America´Line´s ms Koningsdam som erbjuder en högklassig, traditionell kryssningsupplevelse med fokus på avkoppling, bekvämlighet och mycket god mat.

Den ena besöker fyra öar i Karibien och den andra stannar på flera destinationer i Spanien på väg till slutdestinationen Fort Lauderdale i Florida.

Dölj
England till Florida

Följ med på Globetrotters resa från Southampton till Fort Lauderdale med det välkända rederiet Royal Caribbean. På det nyrenoverade fartyget Independence of the Seas, som i sig är en egen liten stad, njuter du alla aktiviteter och maten på de många restaurangerna På kvällarna presenteras shower av mycket hög klass.

Italien till Florida

Vårt andra alternativ är klassiska Holland America Line, som erbjuder
en högklassig, traditionell kryssning med fokus på avkoppling,
bekvämlighet och mycket god mat. Vi kryssar med rederiets nyaste
flaggskepp Koningsdam, som sjösattes så sent som 2016.