AmaWaterways exklusiva flodkryssningar


AmaWaterways är något alldeles extra och kan nog anses som det mest exklusiva rederiet på Europas floder. Allt från den exceptionella personalen till det prisbelönta köket. En kryssning med AmaWaterways är inte bara en semester, det är en samling av oförglömliga upplevelser. De har vunnit många priser, bl.a. för bästa flodkryssningar, bästa kryssningarna för aktiva resenärer och sist men minst för bästa mat av kryssningssajten Cruise Critic. Därför är det också fantastiskt att alla måltider ingår och även drycker som vin, öl och mineralvatten till lunch och middagar.

På en kryssning med AmaWaterways ingår även flera utflykter under kryssningens gång. AmaWaterways kryssar på de flesta stora floderna i Europa som exempelvis Donau, Rhen, Mosel, Maine och Seine, men även i Asien och Afrika. Vi har hjälpt dig att välja ut tre olika och populära kryssningar, men är du intresserade av någon annan kryssning hjälper vi gärna till med det.

I priserna ingår: Exklusiva hytter med alla bekvämligheter • Alla måltider
• Drycker som öl, vin och mineralvatten till lunch och middag • Föreläsningar • Underhållning • Matlagningsdemonstrationer • Gratis utlåning av cyklar vid stoppen och mycket annat.

KAMPANJ - inget enkelhyttstillägg!

På utvalda kryssningar med Ama Waterways kan du nu flodkryssa i en hytt för enkelt bruk utan något tillägg. Prisexemplena nedan avser pris per person för del i dubbelhytt samt om du skulle bo i en hytt för enkelt bruk. Erbjudandet gäller på utvalda kryssningar till 31/1 och gäller i mån av tillgänglighet. Flera kryssningar med andra orter och avresor finns, vänligen hör med oss på telefon 08-5061 15 00.Erbjudanden med Ama Waterways


Romantiska Donau
7 dagar fr. 28.275:-

Resrutt: Vilshofen - Passau - Linz - Weissenkirchen - Krems - Wien - Esztergom - Budapest.

Avresor: maj - december. Priset avser del i dubbelhytt eller en hytt för enkelt bruk 2 november 2018 med Ama Serena i utsideshytt. Inkl. helpension. vin, öl, mineralvatten och läsk till måltiderna och utflykter.

Bokas på telefon 08-506 115 00.

Skicka bokningsförfrågan »

Chatta mån-fre 0900-1730 »
Bordeaux's smaker
7 dagar fr. 31.550-

Resrutt: Bordeaux - Cadillac - Pauillac - Blaye - Bourg - Libourne - Cubzac-Les-Ponts - Bourdeaux.

Avresor: maj - november. Priset avser del i dubbelhytt eller en hytt för enkelt bruk 31 maj 2018 med Ama Dolce i utsideshytt. Inkl. helpension. vin, öl, mineralvatten och läsk till måltiderna och utflykter.

Bokas på telefon 08-506 115 00.

Skicka bokningsförfrågan »

Chatta mån-fre 0900-1730 »
Bedårande Rhen
7 dagar fr. 27.460:-

Resrutt: Amsterdam - Köln - Rudesheim - Mannheim - Kehl-Strasbourg - Breisach - Basel.

Avresor: maj - december. Priset avser del i dubbelhytt eller en hytt för enkelt bruk 5 november 2018 med Ama Stella i utisdeshytt. Inkl. helpension. vin, öl, mineralvatten och läsk till måltiderna och utflykter.

Bokas på telefon 08-506 115 00.

Skicka bokningsförfrågan »

Chatta mån-fre 0900-1730 »
Hytt med balkong på Serena

Ama Dolce i Passau

"Cooking Class"