ama waterways

Exklusiva flodkryssningar

AmaWaterways är något alldeles extra och kan nog anses som ett av de mest exklusiva rederierna på Europas floder. Allt från den exceptionella personalen till det prisbelönta köket. En kryssning med AmaWaterways är inte bara en semester, det är en samling av oförglömliga upplevelser. De har vunnit många priser, bl.a. för bästa flodkryssningar, bästa kryssningarna för aktiva resenärer och sist men minst för bästa mat av kryssningssajten Cruise Critic. Därför är det också fantastiskt att alla måltider ingår och även drycker som vin, öl och mineralvatten till lunch och middagar.

Läs mer På en kryssning med AmaWaterways ingår även flera utflykter under kryssningens gång. AmaWaterways kryssar på de flesta stora floderna i Europa som exempelvis Donau, Rhen, Douro, Mosel, Main, Rhone och Seine, men även i Asien och Afrika. Vi har hjälpt dig att välja ut tre olika och populära kryssningar, men är du intresserade av någon annan kryssning hjälper vi gärna till med det.Dölj

Ingår alltid med Ama Waterways
✓ Exklusiva hytter med alla bekvämligheter
✓ Alla måltider
✓ Drycker som öl, vin och mineralvatten till lunch och middag
✓ Föreläsningar
✓ Matlagningsdemonstrationer
✓ Gratis utlåning av cyklar vid stoppen och mycket annat
Standard: 4+
Kryssningsområden: Europa, Asien, Afrika
Klädsel: Elegant Casual
Varför Ama Waterways? För den som vill ha ett lugnt tempo och bra standard
Rekommenderas för:
✓ Vuxna
✓ Par
✓ Den som önskar ha hög standard
Läs mer om AmaWaterways och fartygen
Mer bra att veta om AmaWaterways

Kampanjpriser på Europas floder

Just nu erbjuder Ama Waterways stora rabatter på utvalda kryssningar på Europas floder. Res nu i höst och få upp till 50% rabatt eller boka nästa sommar redan nuLäs mer och få upp till 12.000kr per person i boka tidigt rabatt. Boka senast 31/10

Nedan har vi tagit fram några exempel, rabatten är redan avdragen, för mer information samt för att boka vänligen ring oss på 08-506 115 00.

Dölj

Europa

Ama Waterways
Ama Waterways

Sök kryssningar med Ama Waterways

Pris avser enbart kryssningen och baseras på per person och del i dubbelhytt. Priserna är indikativa och kan förändras, slutgiltigt pris får man vid kontakt med Globetrotter. För att boka vänligen ring oss på 08-506 115 00 eller mejla info@globetrotter.se.

Prisexempel ovan avser del dubbelhytt om inget annat anges. Vi reserverar oss för tryckfel, prisändringar samt slutförsäljning.