Kryssa jorden runt 2017

Jorden runt 2017 och längre exotiska kryssningar

Alla drömmer väl någon gång om att resa jorden runt och det är svårt att tänka sig ett bekvämare sätt än ombord på ett kryssningsfartyg. En kryssning är ett prisvärt och omväxlande sätt att se världen. Här är vardagen långt borta och du gör precis så mycket eller så lite som du vill. Kort sagt, det finns massor att göra men inga måsten.

Här har vi valt ut ett antal rederier med kryssningar jorden runt, men du kan även välja den delsträcka som passar dig bäst.


Jorden Runt med Costa Cruises

Costa Cruises 2017

Betyg:3,5

Kryssa jorden runt med fartyget Costa Luminosa. Här väntar vällagad italiensk mat, professionell service och varm sydeuropeisk atmosfär. Smokingen kan du lämna hemma om du så önskar, passagerarna klär sig snyggt efter eget tycke och smak, utan formella krav.
Läs mer.

Jorden Runt med Cunard 2017

Cunard 2017

Betyg:4,5

Här är stämningen lika anrik som när man startade detta engelska rederi år 1840. Afternoon tea, klassiska konserter och galakvällar med bal är något du upplever här. Njut av det klassiskt brittiska och internationella köket med högsta servicenivå. Läs mer om Jorden Runt 2017.

Jorden Runt med Fred Olsen

Fred Olsen Cruises 2017

Betyg:3,5

Söker du något mindre fartyg med brittisk känsla och intim atmosfär har du hittat rätt. Fred Olsen besöker pittoreska hamnar dit de större kryssningsfartygen inte tar sig. Servicen är personlig och det är lätt att få kontakt med medpassagerarna. Du kan kryssa Jorden Runt eller Sydamerika Runt. Läs mer.

Jorden Runt med Holland America Line

Holland America Line 2017

Betyg:4,5

Traditionsrika Holland America Line med över 140 års erfarenhet av passagerartrafik till sjöss anses som ett av de mest prisvärda rederierna. Stämningen ombord på de mellanstora fartygen är sofistikerad och elegant. Läs mer.

Jorden Runt med P & O Cruises 2017

P & O Cruises 2017

Betyg:4,0

Anrika P & O Cruises grundades redan 1837 och är därmed världens äldsta passagerarrederi. P & O har genom tradition, erfarenhet och god service behållit en sann kryssningsanda, samtidigt som de moderna inslagen har ökat. Här finns därför något för alla smaker. Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Jorden Runt med Oceania Cruises

Oceania Cruises 2017

Betyg:4,5

Oceania Cruises vänder sig till dig som önskar kryssa med eleganta något mindre fartyg som kan besöka udda och intressanta hamnar i hela världen. Ledorden ombord är elegans, kvalitet, god mat, bekvämt boende samt en uppmärksam personal som alltid är mån om att ge dig den bästa servicen. Läs mer om kryssningar med Oceania Cruises.

Jorden Runt med Silversea

Silversea 2017

Betyg:5,0

Att kryssa med Silversea är garanterat en upplevelse. rederiet är känt som ett av de bästa i lyxsegmentet och stämningen ombord är elegant och exklusiv. Här blir man verkligen uppassad. Läs mer om kryssningar över Atlanten.

Kontakta oss

Ring Globetrotter
08-506 115 00

Chatta med oss


Våra öppettider:
Mån-fre 9-17
Sön: 10-14

Starta chatten

Res aldrig oförsäkrad

Res aldrig oförsäkrad
Varför reseförsäkring?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Missa inga erbjudanden